Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ministrul pentru Afaceri Europene, despre Summitul UE din 2019: Suntem într-un proces foarte avansat de organizare a acestui eveniment la Sibiu

Ministrul pentru Afaceri Europene, despre Summitul UE din 2019: Suntem într-un proces foarte avansat de organizare a acestui eveniment la Sibiu

Organizarea Summitului UE din 2019 la Sibiu este într-un stadiu foarte avansat, a afirmat, marți, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

Ministrul Negrescu a spus că autoritățile române știau că președintele Comisiei Europene va face referiri la România.

"Știam că, într-adevăr, vor urma o serie de referințe pozitive din partea președintelui Juncker (...) Nu a fost întâmplătoare inclusiv menționare unui Summit în România, inclusiv locația nu a fost întâmplătoare. Noi aveam deja evaluate locațiile din Sibiu și suntem într-un proces, într-adevăr, foarte avansat de organizare a acestui eveniment la Sibiu și a celorlalte evenimente în țară. De aici poziția noastră deschisă cu privire la acest discurs", a declarat Negrescu, conform Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cipi

Acum 6 ani

Dar unde in Sibiu!?? Ca decat cortul de la cazarma nu i-mi vine in mintet.
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Depinde cati vor participa, daca doar cateva sute, no problem. Daca cateva mii ... problem. De ex. sala Atlas Ramada poate gazdui 500 pers.
Raspunde

Dan

Acum 6 ani

Sala Transilvania are 1800 locuri. Cu adaptari cu tot ar putea gazdui 1500 de persoane lejer.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus