Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

FOTO-VIDEO A început CibinFEST: S-a dat cep la bere în Piața Mare!

FOTO-VIDEO A început CibinFEST: S-a dat cep la bere în Piața Mare!

În această seară, în fața a câteva sute de sibieni, a debutat o nouă ediție a CibinFEST. Cu mici emoții primul butoi cu bere a fost spart de omul de afaceri Andreas Huber, în absența primarului Sibiului, Astrid Fodor.

Spre deosebire de anii anteriori, ediția din acest an a CibinFEST va dura 11 zile, până în 1 octombrie. Cele două weekend-uri pe care le cuprinde vor avea tematici germane. Primul va fi animat de o nouă formație de de tip Oktoberfest – Die Dorfer, din Austria, iar distracția din cel de-al doilea va fi asigurată de formația sibiană Hermannstadt ’07.

“Anul trecut am extins evenimentul la 10 zile, cu o formație germană și una românească. Anul acesta, evenimentul va dura cu o zi în plus și va avea parte muzică germană de la început până la sfârșit. Publicul nostru caută experiența autentică bavareză, de Oktoberfest, așa că am dezvoltat și cel de-al doilea weekend tot în acest spirit. În plus, aducem instalații noi și în parcul de distracții pentru fanii acestora. O altă noutate o reprezintă trenulețul turistic. Este un trenuleț turistic de excepție, de la producătorul de top Dotto Trains. Este primul astfel de trenuleț din România și are trei vagoane închise cu uși asigurate electronic. Arată superb și va face plimbări prin centrul istoric al Sibiului în perioada evenimentului”, declara în urmă cu două zile Andrei Drăgan Răduleț, președinte al Asociației Events for Tourism și organizator al evenimentului.

În fiecare seară, de la ora 19:00, vor fi concerte susținte de către Die Dorfer, Hermannstadt ’07 și Neppendorfer Blaskapelle, după următorul program:

21 – 24 septembrie – Ora 19:00 Formația Die Dorfer

25 – 27 septembrie – Ora 19:00 Formația Neppendorfer Blaskapelle

28 septembrie – 1 octombrie  – Ora 19:00 Formația Hermannstadt ‘07

Accesul este gratuit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

pofticiosul

Acum 6 ani

Da la ciolan cu 80 de lei kilul cu os cu tot? Jecmaneala!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Oug

Acum 6 ani

Aceeasi vesnici someri si asistati social comenteaza pe aici!! Nu te obliga nimeni sa mananci ciolan somerule!! Poti doar sa mirosi , votantule Psd. Sau poti sa iei doar osul, dupa ce il arunca altul.... Cauta-ti un job, comentatul pe forumuri nu aduce bani , daca muncesti ai bani de ciolan, Daca nu, sugi osul!
Raspunde

orlatean

Acum 6 ani

Lume putina, mancare proasta si scumpa, muzica sub nivelul anilor trecuti, un esec total inca din prima zi
Raspunde

prostia doare

Acum 6 ani

numai mortaciuni se vand acolo si imputiciuni. mancati si va saturati ca spitalele va asteapta cu usile deschise. daca tot muriti macat sa muriti satui nu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus