Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ovidiu Spătari, noul director al societății de construcții a județului Sibiu

Ovidiu Spătari, noul director al societății de construcții a județului Sibiu

Consilierul local Ovidiu Spătari (PNL) a fost ales director al societății Drumuri și Poduri, societatea de construcții al cărei unic acționar este Consiliul Județean Sibiu.

Spătari a fost declarat admis în urma interviului susținut în fața Comisiei de administrație al societăți, interviu în urma căruia a primit 90 de puncte dintr-un maxim de 100. Nicolae Muntean, cel care până în prezent conducea instituția, nu s-a mai prezentat la această probă.

Aceeași comisie de concurs a desemnat-o directoare economică pe Emilia Răcuciu (85 de puncte), soția lui Horațiu Răcuciu, fostul prefect și actual primar al orașului Săliște. Celelalte două concurente – Mădălina Stoica și Crina Todescu – au fost declarate respinse (cu 70 și, respectiv, 45 de puncte).

În fine, directorul de producție rămâne Gabriel Goraev, singurul candidat pentru acest post, fiind admis cu 90 de puncte. ”Candidații nemulțumiți de rezultatele obținute pot formula contestație, care se depune la sediul societății până la data de 25.09.2017”, se mai arată în anunțul făcut de Consiliul de administrație al societății (Ioan Radu Ganea, președinte, și Adrian Besoiu, Dorin Șuteu, Lucian Brangă și Vasile Nartea - membrii).

SC Drumuri și Poduri SA este singura societate publică de construcții din județul Sibiu care a rămas profitabilă, după ce SC DPC SA (societatea orașului Sibiu) și SC Gospodărie comunală SA (societatea municipiului Mediaș) au intrat în insolvență.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 6 ani

''..precum si .Ana Crina Todescu (cea care a fost nominalizată să administreze societatea de construcții a municipiului Sibiu – DPC, aflată în insolvență)'',citat din articolul precedent pe acceasi tema.Ieri,dupa ditamai examenul doar 45 de puncte? Ce nu-i in regula in toata afacerea asta?
Raspunde

dpc

Acum 6 ani

Sa inceapa "praduiala".
Raspunde

GEO

Acum 6 ani

BRAVOOO Mircea Niculescu lucreaza si din mormant.Dragutul de Goraev GINERELE fostului Niculescu Mircea APA SI CCANAL. Despre ceilalti niste loaze ce au in spate interesul politic.impartire a prazii in cercurile pnl.
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

pilili lui raluca blonda basista de botsheni de pdl si a lui frua linde de sibiu de pdl!!!! KILL BILL masculin!
Raspunde

ADMIRAL

Acum 5 ani

EROARE......RALUCA BASISTA E DIN VASLUI NU DIN BOTOSANI...... ADICA DE UNDE ISI ARE SEDIUL SOMA........
Raspunde

nikitrans

Acum 6 ani

Bai, eu am avut colaborari cu dpc mai demult. Ma mir ca Todescu a luat 45 de puncte pentr ca femeia e varza in contabilitate. A luat chiar mult. Felicitari.
Raspunde

Angela opris

Acum 6 ani

Totul e pe aranjamente .pile si relatii !!!!
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, ca sa ne fie casa-casa, "rânduiala" spune ca e rândul PNL-eului la Sfanta Împărțeala? Dar rândul USR-eului cand vine, nenea, ca ăștia-s "muritori de foame" si gura lor ar mânca ceva?....
Raspunde

...

Acum 6 ani

functiile de la societatile comerciale pe care sunt pusi oamenii partidului x sau y sunt ocupate doar de lichele. un profesionist n-ar face asa ceva. un profesionist ar merge la un concurs corect (iar in cazul de fata chiar daca ar fi organizat un concurs, corectitudinea lui ar fi o utopie). eu nu cred ca am fost la vot ca sa ajunga tot felul de trepadusi sa praduiasca banul public.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus