Miercuri,
01.02.2023
Ninsoare
Acum
1°C

VIDEO – Momentul în care poarta de intrare din Timișoara se prăbușește peste o mașină

VIDEO – Momentul în care poarta de intrare din Timișoara se prăbușește peste o mașină

A apărut o filmare care surprinde momentul în care cade poarta de intrare în municipiul Timişoara. Poarta de intrare în Timişoara care s-a prăbuşit în timpul furtunii de duminică a omorât pe loc un tânăr de 24 de ani.

Aceasta fusese modernizată în urmă cu doi ani, lucrare pentru care primăria a plătit unei firme locale peste 50.000 de euro. Momentul propriu zis se află pe înregistrare la minutul 1.03.

Nicolae Robu a a explicat luni, pe pagina sa de socializare, că poarta de la intrarea în Timişoara, care a căzut peste o maşină omorând un tânăr de 24 de ani, în timpul vijeliei de duminică seara, a fost construită în perioada comunismului, în urmă cu 37 de ani.

Tănărul care a murit strivit de poarta de la intrarea în Timişoara se numea Vlad Baici şi era student în ultimul an la Facultatea de Medicină dentară.

Imaginile au fost postate pe contul de Facebook Leo Luke și au fost filmate de un șofer aflat în trafic, în spatele mașinii distruse în incident.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus