Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Cursuri de specializare pentru preoți

Cursuri de specializare pentru preoți

Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu și Federația Filantropia București au organizat în perioada 18-22 septembrie un curs acreditat de formare profesională continuă, în specializarea „Manager de Responsabilitate Socială”, la Sibiu, anunță ziarul Lumina. Cursul s-a desfășurat la sediul Asociației Filantropice „Sfântul Nicolae”, în cartierul Valea Aurie din Sibiu.

Cursul organizat de Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu și Federația Filantropia București este autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) şi se va finaliza cu examen de absolvire. Diploma obţinută este recunoscută la nivel naţional şi este autorizată de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educației. „Această specializare vine în sprijinul preoților care au centre de asistență socială sau vor să înființeze astfel de centre și nu dețin o licență în domeniul asistenței sociale. Printre competențele dobândite de participanţi putem aminti: planificarea, organizarea, administrarea, evaluarea şi raportarea performanţei, dezvoltarea profesională în domeniul responsabilităţii sociale, dar şi planificarea propriei activități şi comunicarea cu reprezentanții organizației”, conform celor precizate de pr. Ioan Ciprian Cândea, consilier social în cadrul Arhiepiscopiei Sibiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, au si "seminarii" practice in care sa exerseze poziția "capra" cu capre de lemn?...
Raspunde

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 6 ani

Ce performanti vor deveni Ninja daca se incadreaza in exigentele standardului ocupational:''http://www.anc.edu.ro/uploads/SO/SO_manager%20de%20responsabilitate%20sociala_00.pdf''.Stakeholder analysis si analiza SWOT,ai?V-o placut cum suna,batmannilor?
Raspunde

MC.D

Acum 6 ani

Diplomele sunt recunoscute international? Nu de altceva, dar in tara e cam inghesuiala in meseria asta si cum romani gasesti peste tot in lume poate ca o bisericuta prin Vanuatu sau Bali nu ar strica...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus