Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
20°C

PNL și USR au depus moțiune împotriva ministrului Transporturilor

PNL și USR au depus moțiune împotriva ministrului Transporturilor

Liderul deputaților liberali Raluca Turcan a anunțat, marți, în plenul Camerei, depunerea unei moțiuni simple, inițiată de PNL și USR, intitulată "Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD. Deziluzie, demagogie și descurajare". "Este o moțiune simplă îndreptată împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, și ca reacție la un management defectuos, lipsit de profesionalism, extrem de politizat, care a marcat în Ministerul Transporturilor cel puțin două recorduri. Unul este legat de rectificarea bugetară când aproape jumătate din fondurile alocate Ministerului Transporturilor au fost tăiate. De asemenea, al doilea record este legat de blocarea unor proiecte mari de infrastructură, cum sunt autostrada Sibiu — Pitești, Autostrada Transilvania sau Târgu Mureș — Iași — Ungheni, care sunt compromise și cu termene de finalizate complet depășite", a precizat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Biroul Permanent al Camerei Deputaților urmează să ia o decizie în privința dezbaterii moțiunii simple.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Oar' n-ar hi mai ghine ca motziunea s-o sustzaie Ludovic, ca va shti el ceva?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus