Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

ULBS investește într-un nou cămin studențesc de 200 de locuri

ULBS investește într-un nou cămin studențesc de 200 de locuri

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a preluat de la Primăria Sibiu un imobil în care a funcționat Grupul Școlar de Construcții și după o serie de reparații capitale și modernizări acesta va fi dat în folosință drept cămin studențesc.

Rectorul ULBS, Ioan Bondrea, spune că speră ca noul cămin să fie locuit începând cu anul universitar 2018-2019.

”Am luat de la primărie cel de-al doilea cămin al Liceului de Construcții, pe o durată de 25 de ani. Clădirea va fi refăcută aproape în totalitate, sunt planificate investiții serioase. Nu vreau să fac pronosticuri și pe urmă să apară cine știe ce probleme neprevăzute, însă speranța mea este ca din anul universitar viitor el să fie dat în folosință”, a declarat rectorul Ioan Bondrea.
Noul cămin ar urma să dispună de 200 de locuri.

Universitatea ”Lucian Blaga” are peste 15.000 de studenți, în total, și oferă puțin peste 3.000 de locuri de cazare în cămine. Prețul cerul studenților este între 160 și 820 de lei pe lună, în funcție de condițiile oferite.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Ienachita Slobozescu

Acum 6 ani

Sa vina si mai multi olteni!!! Ca studentii cu IQ peste medie merg la Cluj, nu in satul acesta!
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

No-ape, ashe le zace mai nou adăposturilor de noapte de la ULBS?...
Raspunde

academicus

Acum 6 ani

Îi mai dați ceva de lucru platinatei??? Nește flori cu plicuri? Nește fotolii noi? Un TV cu diagonală mare??? Bravos! E tot mai înfloritoare!
Raspunde

academicus

Acum 6 ani

Falnica conducere a ULBS, cu rezultate "exceptionale in toate domeniile", cam atat poate, o inchiriere de spatiu la bunavointa primariei, alti bani nu are caci se plimba pe banii profesorilor in toata lumea. Studentii sa stea in piata mare, gura casca la debilismele proferate de marii universitari sibieni !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus