Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

VIDEO Cum se sparge o mașină. Proprietarul cere ajutorul sibienilor

VIDEO Cum se sparge o mașină. Proprietarul cere ajutorul sibienilor

Doi tineri au spart ieri după – masă o mașină pe strada Victor Hugo, iar proprietarul autovehiculului cere ajutorul sibienilor pentru identificarea hoților. ”Dragi sibieni! Vă rugăm să ne ajutați la identificarea acestor infractori. Sâmbătă, în miezul zilei această pereche a spart mașina mamei parcată pe strada Victor Hugo, pensionară și bunică din Sibiu, care tocmai își adusese nepoții acasă. Au spart geamul, au furat poșeta cu puțini bani, toate actele personale și telefonul mobil. Mama a lipsit 10 minute... În caz că îi recunoaște cineva, vă rugăm să contactați poliția Sibiu”, spune proprietarul mașinii într-o postare pusă pe pagina de Facebook Info Trafic Sibiu. Acesta spune că în mai puțin de 24 de ore de la postare a primit mai multe indicii de la sibieni cu privire la făptași și că le-a prezentat poliției. ”Am înțeles că au mai comis spargeri în oraș, mai sunt și alte înregistrări pe camere de supraveghere și așteptăm ca poliția să-i identifice”, spune persoana păgubită.

Conform unei evaluări făcute de Inspectoratul de Poliție Sibiu, pe primul semestru al acestui an, numărul furturilor din mașini este în scădere, față de perioada similară a anului trecut: 56 de furturi în 2017, față de 98 în 2016.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

florin

Acum 6 ani

o poseta lasata in masina la vedere, e la fel de tentanta pentru hoti ca una lasata pe banca in parc
Raspunde

Mhircia

Acum 6 ani

Ciori ordinare :(
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus