Luni,
30.01.2023
Ceata
Acum
-3°C

Posibile scăderi de presiune în rețeaua de apă din Sibiu

Posibile scăderi de presiune în rețeaua de apă din Sibiu

Reprezentanții SC Apă Canal SA anunță că în cele cinci zile lucrătoare ale săptămânii viitoare sunt programate o serie de lucrări la Uzina de apă, situație care va putea determina ușoare scăderi de presiune.

”SC Apă Canal SA Sibiu anunță că în perioada 2 – 6 octombrie ac vor avea loc lucrări de spălare – igienizare a rezervoarelor de apă potabilă de la Uzina de apă ”Dumbrava”. Pe durata acestora și funcție de consumul din rețea, pot apărea ușoare scăderi ale presiunii în zona superioară a orașului ( Valea Aurie, Calea Poplăcii, Bd. Victoriei, zona centrală)”, se arată în anunțul societății. Reprezentanții acesteia arată că relații suplimentare pot fi obținute la dispecerat, tel. 0269 / 222.777, telvedre 08008.202.202.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

Ban nevlejilor, mai mancatz nishte fasoi!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus