Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
32°C

Președinția despre atacurile lui Tăriceanu: "Domnia sa pare pur și simplu rupt de realitate"

Președinția despre atacurile lui Tăriceanu:

Purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a prezentat astăzi, o declaraţie de presă în care a răspuns atacului lui Călin Popescu Tăriceanu la adresa președintelui Iohannis.

Declarația susținută de Dobrovolschi:

"Domnule Tăriceanu, da, adevărul doare, dar acest lucru nu este un motiv să folosiți un limbaj licențios, să jigniți și să spuneți în spațiul public lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, reiterează faptul că persoanele cu probleme penale nu trebuie să se afle în conducerea statului. Președintele respectă pe deplin rezultatului votului care a condus la constituirea actualei majorități și își dorește ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România. Președintele consideră că o legiferare transparentă de tip european este fundamentală pentru întărirea statului de drept și consolidarea parcursului democratic al României.

Și încă o observație, dacă îmi permiteți, referitoare la declarațiile domnului Tăriceanu. Domnia sa pare pur și simplu rupt de realitate, chiar de realitatea economică, ceea ce este foarte straniu pentru un fost prim-ministru. De exemplu, dânsul ne spune senin că prețul carburanților a rămas neschimbat după introducerea accizei. Domnule Tăriceanu, cred că adevărul îl puteți afla foarte simplu întrebând orice român, orice cetățean, care a cumpărat combustibil în aceste zile și care a trebuit să scoată mai mulți bani din buzunar.

Aș vrea, în final, să fac o precizare și despre avizul dat astăzi de CSM. Președintele României a luat act de evaluarea CSM, care este identică cu propria sa analiză. Președintele apreciază că CSM, în calitate de garant al independenței justiției, a evaluat în detaliu și cu mult profesionalism propunerile ministrului Justiției înainte de a le respinge. Chiar dacă acest aviz este unul consultativ, Guvernul și Parlamentul nu au cum să ignore acest semnal clar venit din partea CSM"

Citește și Tăriceanu: Eu n-am văzut nicio scumpire la carburanți. Despre ce vorbim? ; Tăriceanu, despre Iohannis: S-a coborât Duhul sfânt şi ne dă nouă, păcătoşilor, sfaturi

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

...

Acum 6 ani

din filmul "tariceanu e pe pod", in episodul 2, tariceanu nu vede scumpirea carburantilor. pai el circula cu masina de serviciu, deci nu stie cat costa benzina. a doua varianta: tariceanu e judecat pentru marturie mincinoasa, deci, ne asteptam ca acum sa spuna adevarul?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gruia

Acum 6 ani

Puscalau este infipta in realitate. :)
Raspunde

statul sunt eu

Acum 6 ani

Conteaza doar lumea mea de ntelectual unde sunt supremul reprezentant al votului popular si daca ma atingeti pe mine, e lovitura de stat!....visa motocicleanul....
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah cacanari din tuate "cartierele" unitz-va!
Raspunde

Omg

Acum 6 ani

Tengat de sclav! Tengura de ghertoi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus