Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Cum au sărbătorit autoritățile sibiene Ziua Persoanelor Vârstnice

Cum au sărbătorit autoritățile sibiene Ziua Persoanelor Vârstnice

Data de 1 octombrie marchează anual aniversarea persoanelor de vârsta a treia: de la părinţii și bunici până la rude şi prieteni.

În încercarea de a transforma această zi intr-un prilej de bucurie, Casa Judeţeană de Pensii Sibiu s-a alăturat locatarilor Căminului Pentru Persoane Vârstnice Sibiu, de pe strada George Coşbuc, cărora, cu sprijinul Boromir şi Sun Cookies Sibiu, le-a făcut mici cadouri.

”Dorim să le transmitem tuturor persoanelor vârstnice cele mai nobile gânduri de preţuire şi respect şi să vă asigurăm că ne vom orienta în continuare toată priceperea şi energia în sprijinul dumneavoastră”, au transmis reprezentanții instituției, într-un comunicat de presă.
IMG_2128

În plus, în această dimineață, Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice Sibiu a dezbătut la sediul Prefecturii Sibiu două subiecte importante pentru cei pe care îi reprezintă: ajutorarea persoanelor vârstnice aflate în dificultate și colectarea selectivă a deșeurilor menajere.

Reprezentantul Serviciului Social al Arhiepiscopiei Sibiului a prezentat raportul de activitate al serviciilor sociale oferite în anul 2016 persoanelor aflate în nevoi din județul Sibiu.

”Problemele cu care se confruntă sibienii în privința colectării selective a deșeurilor, nemulțumirile și propunerile de îmbunătățire a sistemului actual i-au fost aduse la cunoștință viceprimarului Răzvan Pop, care a participat la ședință la invitația Prefectului Lucian Radu”, a transmis conducerea Prefecturii.
DSC_0163

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus