Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Primarul din Copșa a ajuns la finalul călătoriei. A fost întâmpinat de președintele PNL în București

Primarul din Copșa a ajuns la finalul călătoriei. A fost întâmpinat de președintele PNL în București

Deputații liberali Nicolae Neagu și Constantin Șovăială, deputatul USR Dan Barna, alături de liderul PNL, Ludovic Orban, l-au întâmpinat pe primarul din Copșa, Tudor Mihalache la intrarea în București. ”Președintele PNL, domnul Ludovic Orban mi-a făcut o mare surpriză, așteptându-mă împreună cu parlamentarii PNL de Sibiu, Nicolae Neagu și Constantin Șovăială si Dan Barna(USR) la intrarea în București. Le mulțumesc tuturor pentru atenția cu care au tratat demersul meu. Copșenilor le transmit că sunt bine, sănătos și pregătit pentru cea de-a două etapă a acțiunii mele. Cred că aceasta va fi mai grea, pentru că mă voi întâlni cu reprezentații Administrației Prezidențiale, Guvernului, Ministerului Mediului și Ministerul Apelor și Pădurilor, de la care trebuie să obțin sprijinul necesar finalizării proiectului de apă și canalizare pentru care am pornit în pelerinajul acesta”, a scris Mihalache pe pagina de Facebook pe care a deschis-o cu ocazia protestului său.

"Dincolo de paharul de apă cu magneziu cu care l-am întâmpinat sunt deplin solidar cu demersul său și cu dreptul sibienilor din Copșa Mică la apă potabilă în Europa anului 2017. Voi folosi toate instrumentele și resursele calității de deputat pentru a găsi soluționarea acestei probleme majore, care a încetat de mult să fie una politică", a scris și Dan Barna pe pagina sa de facebook.

foto facebook foto facebook

Primarul și-a programat întâlniri la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis și la Guvern și Ministerul Mediului.

Despre acest subiect s-a mai scris aici

http://www.turnulsfatului.ro/2017/09/14/protest-inedit-primarul-din-copsa-pleaca-pe-jos-la-bucuresti/

și aici

http://www.turnulsfatului.ro/2017/09/20/primarul-care-protesteaza-mergand-pe-jos-pana-la-bucuresti-nu-ma-astept-sa-se-intample-ceva-foto-video/

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

de bine

Acum 5 ani

Oamenii cu initiativa, merita sa aiba succes!
Raspunde

///

Acum 5 ani

Bravo, Dudule!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, n-am nici un dubiu: de-acum, torente de apa potabilă se vor revarsa asupra "metropolei" Dvs! Si poate, mai stii, inc-un mandat la Primărie...
Raspunde

mama mare

Acum 5 ani

Poate cu ocazia asta vede atat presedintele PNL cat si presedintele Romaniei ce lucruri slabe fac primarile din judet .Doar sunt PNL ales .
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, șeful PNL-ului n-are cum vedea, ca-i "chior" de beutura, iar Președintele meu, chiar daca vede, la ce-i folosește?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus