Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
9°C

Bucătarul Horia Vîrlan vine mâine la Sibiu. Va găti în fața publicului

03 Octombrie 2017 15:27

Bucătarul Horia Vîrlan vine mâine la Sibiu. Va găti în fața publicului

Bucătarul Horia Vîrlan, protagonistul emisiunilor TV „Mama mea gătește mai bine” și „Cireașa de pe tort” vine mâine la Sibiu. De la ora 16:30, la restaurantul Dabo Doner de pe Vasile Milea, nr. 5, va găti vestitul doner în fața publicului. Cei care vor să-l cunoască sau să-i pună vreo întrebare legată de gastronomie sunt bineveniți. 

Horia Vîrlan este imaginea Dabo Doner și acum este plecat prin țară într-o caravană. Astfel, va ajunge în toate orașele unde există acest restaurant pentru a se întâlni cu publicul.

thumbnail

Sursa foto principală

Comentarii

2 comentarii

Paraschiv din Teleorman

Acum 3 ani

Serios, numita Micu Madalina, ce interes aveti sa mintiti cititorii, ce castigati ? In poza publicata apare scris clar: Sibiu, Bd Vasile Milea nr 35 iar voi scrieti nr 5. Traiti sentimente de axaltare daca trimiteti oamenii la adrese false ?
Raspunde

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, sigur-sigur nu-i vorba de-o confuzie, nu de alta dar, Vaarlam asta dupa gușita si cașchetă, eu as spune ca-i "zugrav"?!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus