Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Fotografii se pot înscrie la Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu

Fotografii se pot înscrie la Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu

Artiștii fotografi din ȋntreaga lume mai au la dispoziție o săptămȃnă pentru a se ȋnscrie la unul dintre cele mai importante evenimente cultuale tradiţionale ale Sibiului: Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu, ediția a 18-a.

La ediția din acest an, tradiționala secțiune ,,Open” este acompaniată de secțiunea ,,Foto Travel”, o secțiune care oferă participanților oportunitatea de a exprima trăsăturile caracteristice sau cultura unui teren așa cum se găsesc în mod natural, fără restricții geografice. Termenul limită de ȋnscriere a lucrărilor ȋn concurs este 10 octombrie 2017. Ȋnscrierile se fac online pe www.sibiuphoto.ro.

„Ne bucurăm că și ȋn acest an acest eveniment captează atenția la nivel internațional, fapt care creează o puternică rezonanță, cinstind cu multă gratitutine organizatorii acestei acțiuni. Dorim să ȋncurajăm toți iubitorii de fotografie să ȋmpărtășească cu noi trăirile lor artistice și să le prezinte ȋn fața juriului internațional alături de participanți din peste 35 de țări”, spun organizatorii.

Evenimentul este organizat de Fotoclubul ORIZONT şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi este finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu și este patronat de Fédération Internationale de l'Art Photographique (FIAP), Global Photographic Union (GPU), Royal Photographic Society (RPS), Images Sans Frontière (ISF), Image Colleague Society International (ICS), International Union of Photographers (IUP), Asociaţa Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus