Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Tom Petty a murit. Muzicianul american avea 66 de ani

Tom Petty a murit. Muzicianul american avea 66 de ani

Muzicianul Tom Petty, cunoscut ca lider la formaţiei Tom Petty and the Heartbreakers, în vârstă de 66 de ani, a încetat din viaţă, potrivit unui anunţ al familiei, citat de BBC și digi 24.ro. În ultimele ore au circulat informaţii contradictorii despre moartea sa, după ce a fost găsit inconştient la locuinţa sa din Malibu, cel mai probabil în urma unui infarct.

"Tom Petty a murit în pace, înconjurat de familie, de membrii trupei şi de prieteni", a anunţat familia.

El a fost dus în stare gravă la spital şi a fost conectat la aparate, informaţiile iniţiale legate de moartea sa fiind retractate după ce Poliţa din Los Angeles şi-a cerut scuze pentru că ar fi fost transmise date care sugerau că ar fi încetat din viaţă.

Iniţial, Variety şi CBS News, anunţaseră că Petty a decedat, pe baza informaţiilor furnizate de surse din Poliţie.

Ulterior, Poliţia din Los Angeles a scris pe Twitter că nu deţine informaţii confor cărora Tom Petty ar fi murit şi că orice informaţie pe această temă a fost furnizată în mod incorect, cerându-şi scuze pentru orice inconvenient creat.

Petty a devenit celebru în anii '70 cu trupa sa Tom Petty and the Heartbreakers, care a lansat mai multe melodii de succes - "American Girl," "Stop Draggin' My Heart Around," "Breakdown," "Listen to Her Heart".

Trupa a fost inclusă în 2002 în Rock and Roll Hall of Fame.

Petty a avut succes şi ca interpret solo, din această perioadă fiind cunoscută piesa "Freefallin'".

Tom Petty şi trupa sa au continuat să cânte împreună în ultimii 40 de ani, iar ultimul spectacol a avut loc lunea trecută, în cadrul turneului aniversar al trupei.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno ghini, iar o mai umflat unu de-ai nosht'i coada, in s-o umfle shtiu io cine...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus