Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Transfăgărășanul rămâne închis până mâine. Mai multe stânci au căzut pe carosabil

Transfăgărășanul rămâne închis până mâine. Mai multe stânci au căzut pe carosabil

Actualizare.Transfăgărășanul rămâne închis până mâine, anunță reprezentanții IPJ Sibiu. Potrivit acestora, mai multe stânci au căzut pe șosea.

Știre inițială. Începând cu ora 12:50 circulația rutieră a fost închisă temporar pe Transfăgărășan (DN 7C), între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a vizibilității foarte reduse provocată de viscol și de ceață, anunță CNAIR. Turiștii care se află pe traseu sunt escortați cu utilajele de deszăpezire în afara zonei.

transfagarasan zapada iarna (1)

Aceștia atenționează participanții la trafic de existența riscului de producere de avalanșe, pe sectorul menționat, ca urmare a depunerii consistente de zăpadă pe versanți.

La această oră este închis circulației din cauza condițiilor meteorologice și sectorul de drum Rânca – Obârșia Lotrului de pe Transalpina (DN 67C).

CNAIR roagă participanții la trafic să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, recomandă conducătorilor auto să aibă autovehiculele echipate pentru circulația in condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus