Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
-1°C

Neagu: PSD agresează mediul de afaceri, face promisiuni nesustenabile, omoară investițiile publice

Neagu: PSD agresează mediul de afaceri, face promisiuni nesustenabile, omoară investițiile publice

Deputatul PNL, Nicolae Neagu, a făcut o analiză a consecințelor mutării contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, în cadrul unei declarații politice. Liberalul consideră că  nimeni nu poate anticipa impactul social și dezechilibrele care pot avea loc în piața muncii. ”Această inițiativă care ține de modificarea relațiilor de muncă și securitate socială, nediscutată serios cu partenerii sociali în scopul consultării publice creează extrem de multe probleme: va neutraliza majorările salariale promise, existând riscul unei diminuări ale salariului net; duce la scăderea dramatică a valorii contribuțiilor la pilonul 1 de pensii; pot rămâne neacoperite în finanțare asigurările de șomaj, asigurările de accidente de muncă și boli profesionale, garantarea creanțelor salariale în cazul insolvenței angajatorului, asigurarea pentru concedii medicale și indemnizații, dacă acestea nu vor rămâne în continuare în sarcina angajatorului”, susține deputatul.

Neagu susține că intenția guvernului PSD – ALDE este de a reduce subvențiile de la bugetul de stat, pentru a menține un rezultat de deficit public în jurul a 3%. ”Deci, PSD agresează mediul de afaceri, face promisiuni nesustenabile bugetarilor și pensionarilor, omoară conștient investițiile publice care sunt motorul dezvoltării sustenabile ale României și baza creșterii reale a câștigului românului, pentru a masca dezastrul guvernării și a menține artificial deficitul bugetar de 3%”, a mai spus deputatul de Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

mary pop

Acum 5 ani

Ia spune tu mai managerul alcoolic, cum ai agresat si ai omorat metalcarul. Unde sunt dividendele actionarilor? Capitalistii sulii ...care aveti tupeul sa vorbiti de afaceri dupa ce ati facut praf tot ce v-a intrat pe mana. ia zi Bratule, independentule, cum e cu astia. O ancheta jurnalistica, ceva sau ai obligatii fata de ei?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus