Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Povești orientale și basme românești la final de octombrie, la Gong

Povești orientale și basme românești la final de octombrie, la Gong

Cei mici sunt invitați să descopere frumusețea teatrului de animație printr-un program ce aduce pe scenă povești cu prinți și prințese, animale fantastice și eroi nemuritori. Agenda de evenimente continuă, de asemenea, seria atelierelor de creație pentru copii, precum și programul de spectacole în limba germană.

„Da Yang și Prințesa Da Yin” este un spectacol ce are la bază o poveste orientală despre iubire și curaj. Ca un inedit, regizorul Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Producția Teatrului „Gong” din Sibiu surprinde prin scenele dinamice, cu marionete bunraku, într-o tehnică de o precizie aproape mecanică. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani și îi aduce pe scenă pe actorii Andrei Hansel, Jenő Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska și Claudia Stühler. Spectacolele în limba română vor avea loc sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 18:00 și duminică, 22 octombrie, de la ora 11:00. Versiunea în limba germană a spectacolului va avea loc joi, 26 octombrie, de la ora 18:30.

„Sarea în bucate” este o adaptare după basmul cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. Din distribuția acestui spectacol fac parte actrițele Mihaela Grigoraș și Monica Baldea. Spectacolul are o durată de 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani, urmând să fie prezentat sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 18:00 și duminică, 29 octombrie, de la ora 11:00.

Accesul publicului la spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri – vineri 11:00 – 18:00, sâmbăta 10:00 – 18:00, duminica 10:00 – 14:00), online (teatrulgong.ro, eventim.ro) sau la Librăriile Humanitas. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Foto: Paul Băilă

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Nikoleta

Acum 4 ani

Kazan, mergem si noi la teatru? Am auzit ca esti mai tot timpul liber, dragul meu, si ar fi pacat sa nu mergem..
Raspunde

...

Acum 4 ani

kazan merge la teatru doar cu nevasta...cu tine merge la hotel sau opreste in parcare pentru una scurta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus