Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

S-a deschis Târgul imobiliar Sibiu: ”ne propunem să fim pe harta târgurilor naționale”

S-a deschis Târgul imobiliar Sibiu: ”ne propunem să fim pe harta târgurilor naționale”

Dezvoltatori imobiliari, firme de construcții, distribuitori de materiale, dar și agenți imobiliari își prezintă în următoarele patru zile ofertele în cadrul celei de-a doua ediții a Târgului imobiliar, construcții și amenajări Sibiu (TIS). În paralel a fost lansată și prima ediție a Salonului de mobilă de la Sibiu.

TIS2017 a fost deschis, oficial, la câteva minute după ora 12:00 a zilei de joi, programul evenimentelor urmând a se închide duminică, de la ora 20:00. „Dezvoltarea accelerată și continuă a Sibiului permite - și chiar impune în anumite situații - noi strategii prin care să aducem în același loc cererea cu oferta. Iar cum domeniul imobiliar este unul ale cărui conexiuni sunt atât de întinse și dense apare ca normalitate faptul că în cadrul târgurilor care se deschid astăzi să regăsiți un mix de oferte. Am încercat prin această a doua ediție a Târgului imobiliar să reunim și dezvoltatorii, dar și constructorii și agențiile, dar – mai ales – și clienții. Care, la rândul lor, să poată găsi și decide și asupra unui teren, dar și asupra unei garsoniere, a unui apartament, a unei case, asupra decorațiunilor, finisajelor, mobilierului și așa mai departe. Nu am căutat să aducem pe toată lumea, ci ne-am propus să reunim în acest cadru doar ce e mai bun“, a spus Gheorghe Aldea, președintele Redal Group, la deschiderea târgului, care are loc la Redal Expo, pe strada J. S. Bach din Sibiu.

aldea targ imobiliar redal expo (3) Gheorghe Aldea a arătat că, în ultimii trei ani, piața imobiliară din Sibiu a fost în continuă creștere FOTO Silvana Armat

Evenimentul este organizat de Redal Expo & Events, parte a Redal Group, la doar câteva luni de la prima ediție, care a avut loc în luna februarie a acestui an. „Ne propunem să fim puși pe harta târgurilor naționale. Acest târg va rămâne unul bianual, cu o ediție de primăvară și una de toamnă”, a anunțat Ioana Aldea, managerul Redal Expo & Events.

La deschidere au participat alături de expozanți și organizatori și reprezentanți ai administrației locale, dar și parlamentarii Nicolae Neagu și Constantin Șovăială. „Sibiul a intrat pe lista orașelor care găzduiesc astfel de evenimente. Partea imobiliară arată starea unei economii și este un lucru rar când un astfel de eveniment se cere a fi organizat la un interval atât de scurt față de precedenta ediție“, a declarat și Marcel Luca, vicepreședinte al Consiliului județean Sibiu.

Primul Salon de mobilă

Odată cu TIS2017 a fost inaugurată și prima ediție a Salonului de mobilă Sibiu, eveniment organizat în parteneriat cu Asociația producătorilor de mobilă din România. „Asociația noastră organizează numeroase astfel de evenimente și în București, dar și în Milano, Paris sau Moscova, de exemplu. Ne-am bucurat, prin urmare, când ne-a fost propus parteneriatul de la Sibiu, care este o zonă în plină dezvoltare. Cred că este un eveniment bun pentru noi toți”, a afirmat Aurica Sereni, președinta Asociației.

targ imobiliar redal expo (6)

FOTO Silvana Armat

targ imobiliar redal expo (5) targ imobiliar redal expo (4) targ imobiliar redal expo (2) targ imobiliar redal expo (1) targ imobiliar redal expo (22) targ imobiliar redal expo (21) targ imobiliar redal expo (20) targ imobiliar redal expo (19) targ imobiliar redal expo (18) targ imobiliar redal expo (17)targ imobiliar redal expo (13) targ imobiliar redal expo (12) targ imobiliar redal expo (10) targ imobiliar redal expo (11)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, totuși, la târg aveti si locuințe pentru oameni, oameni adevărați in carne si oase, cu nevoi si așteptări, sau doar cotețe pentru olteni, acea specie Humanitas care doreste sa-si etaleze kazanele in fata la Kontiki ?....
Raspunde

Qvo vadis

Acum 5 ani

Bla-bla-bla... Pe segmentul de Mobila de exemplu, niciun brand important, doar noname-uri ! Locuinte pe Calea Cisnadiei cat incape, cu vedere la Cimitir. O incercare penibila de a mai stoarce niste bani de la fraieri:))
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 5 ani

Bre, nu mai mâncați."cioco" lasati decat pe Redal sa o faca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus