Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Strada Maramureșului se închide parțial la sfârșitul acestei săptămâni

Strada Maramureșului se închide parțial la sfârșitul acestei săptămâni

Circulația pe câteva sute de metri ai străzii Maramureșului va fi restricționată de sâmbătă dimineața și până duminică seara.

Accesul mașinilor și pietonilor va fi oprit de sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 07:00, pe porțiunea străzii Maramureșului cuprinsă între intersecțiile cu șoseaua Alba Iulia și strada Vasile Cârlova. Până duminică seara, la ora 20:00, cel târziu, pe acest tronson vor lucra reprezentanții Apă-Canal SA pentru a moderniza rețeaua de canalizare pluvială. În urma acestor lucrări, reprezentanții societății intenționează să elimine inundațiile care se produceau pe strada Maramureșului în timpul ploilor abundente. Restricții pe strada Maramureșului vor mai fi impuse și în cursul săptămânii viitoare. „În data de 24 octombrie se vor reface carosabilul și trotuarele, circulația urmând să se desfășoare cu restricții, alternativ, pe o singură bandă“, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno lasatz, n-o hi bai, c-ai nosht'i ca braz cu mucii pe chinept îs invatzatz din mosh in mosh sa saie parleazu'!...
Raspunde

grim

Acum 6 ani

in sfarsit o actiune corectiva rapida si eficienta. de ce la gropile de pe sarosabil nu se procedeaza la fel?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus