Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Un consilier județean a fost dat afară din partid. Alți doi au demisionat

Un consilier județean a fost dat afară din partid. Alți doi au demisionat

Mariana Tarniță, consilier județean aflat la al treilea mandat și fost președinte interimar al PSD Mediaș, a fost dată afară din partid. Prin urmare, ea își pierde calitatea de ales județean. Din CJ Sibiu au mai demisionat alți doi reprezentanți PSD.

Mariana Tarniță a fost dată afară din partid de către organizația PSD Mediaș, din care făcea parte, încă din luna august a acestui an. Organizația județeană a confirmat excluderea la finele lunii august și a sesizat Instituția Prefectului. La începutul acestei luni, chiar înainte de a fi schimbat din postul de prefect, Lucian Radu a emis un ordin prin care a constatat ”încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean al doamnei Mariana Tarniță, ca urmare a pierderii calității de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, respectiv lista Partidului Social Democrat”.

investire prefect radu lucian (7)Mariana Tarniță nu a dorit să comenteze demiterea ei din partid. Președintele interimar al PSD Sibiu, Bodgan Trif, nu a putut fi contactat până la redactarea acestei știri. Mariana Tarniță a condus, ca președinte interimar, organizația PSD Mediaș, fiind susținută pentru această poziție de către Ioan Cindrea, fostul președinte al organizației județene de partid.

Alții demisionează

Laolaltă cu Mariana Tarniță, dintre consilierii județeni care reprezintă PSD mai părăsesc forul legislativ județean și Beneamin Presecan – Gândilă, dar și Ioan-Daniel Cermonea (fostul viceprimar al Avrigului, în prezent membru al Consiliului de administrație al Romgaz). În demisiile depuse la sediul CJ Sibiu, ambii susțin că renunță irevocabil la mandatul de consilier județean (din motive personale).

PSD Sibiu a transmis către CJ Sibiu numele celor care îi vor înlocui pe cei trei. Este vorba Mihai – Traian Irod - pensionar, fost angajat al MAI, Gabriela – Lucreția Ungureanu – farmacistă, și Maria Izabela Brezaie – agent de vânzări.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

zzz

Acum 6 ani

wow. reptilienii PSDisti nu accepta opinii diferite nici mcar in partid ce se ne gandim ca vor face opozitiei oficial declarate? Dragnea trebuie rezolvat, altfel ajunge Erdogan II, fara gluma
Raspunde

Teo

Acum 6 ani

Acest fripturist de triff incearca sa-si puna pe functii oameni docili,fara coloana vertebrala.Cand va pica dragnea ,triff va deveni o trista amintire.
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

N-o-ape, dac' shi altzii din cele partide, ar lua iegzemplu, mai c-ar creshte spierantza rumanilor pintru mai ghine!
Raspunde

revoltatu'

Acum 6 ani

Irod Mihai, milițian incult, pe porecla sa...Țăranul sau Țiganul. Nu știe să citească. Făceau subalternii mișto de el scriindu-i materiale pe care ...ăsta nu putea să le citescă în ședințe. Asta pt că erau presărate cu multe neologisme. :-))))))))))
Raspunde

aurici

Acum 6 ani

Bravo lor ! Si eu as fi plecat daca faceam parte din acest partid mizerabil
Raspunde

maria

Acum 6 ani

Mai bine si-ar fi dat demisia si Trif cu turma lui! In afara de demisii si luat din banii romanilor si mancat pe banii statului altceva nu faceti! Niciodata nu o sa aveti voturi din sibiu pt ca sibienii sunt oameni destepti si nu voteaza mizeriiile!
Raspunde

denisa

Acum 6 ani

Va faceti de rusine de cand ati iesit la guvernare, in loc sa faceti ceva pt sibiu va puneti in functii importante in oras ca sa aveti de unde fura mai bine
Raspunde

andreea

Acum 6 ani

Parca era si seful la tineret, sunt curioasa sa vad pe cine puneti in locul lui ca m-am lamurit cu cei de la consiliu :))) nici sa scrie coret nu stiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus