Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

O mașină veche de aproape 100 de ani, în Piața Mică la Retro Parada Toamnei

O mașină veche de aproape 100 de ani, în Piața Mică la Retro Parada Toamnei

Zeci de maşini şi motociclete de epocă au ajuns, sâmbătă, în Piaţa Mică, la Retro Parada Toamnei. Între acestea se numără un Renault care are 96 de ani şi aparţine unui bărbat din Deva, transmite corespondentul Mediafax.

Emil Mitranovici este din Deva şi a mers, sâmbătă, la Sibiu, cu Renaultul său de 96 de ani, la Parada Toamnei, unde a atras toate privirile, mai ales că, deşi mai are doar patru ani până împlineşte 100 de ani, autoturismul este perfect funcţional.

Bărbatul a văzut prima dată maşina visurilor pe un site de autoturisme de epocă. Doar în filme mai văzuse una la fel şi în acel moment şi-a promis că vehiculul va fi al lui. Emil Mitranovici a mers până în Belgia, a stat cinci zile şi a venit cu Renault-ul.

"A fost ambiţia mea să am o maşină cum doar în filme am mai văzut. Am găsit-o pe un site de vehicule de epocă şi mi-a plăcut foarte mult. Am plecat după ea în Belgia. Am stat 5 zile, am negociat şi am venit cu ea pe platformă, pentru că nu mergea`", a declarat, corespondentului Mediafax, Emil Mitranovici.
A investit timp şi bani, iar după 11 luni, Renault-ul de aproape 100 de ani porneşte la prima cheie şi atrage toate privirile. Hunedoreanul spune că nu ar da maşina pe nimic în lume.
"Am dat 9.000 de euro. Am negociat cât am putut. Nu mai ştiu cât am investit, dar sunt mulţumit. Am refăcut tapiţeria după modelul original, totul este perfect acum şi trebuie să recunosc că mulţi mă întreabă dacă nu o vând. Nu aş da-o. E pasiunea mea", a spus bărbatul.
Zeci de maşini şi motociclete de epocă au parcat, sâmbătă, în Piaţa Mică din Sibiu, la Retro Parada Toamnei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus