Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Eveniment caritabil: Concert rock pentru pisicile abandonate

Eveniment caritabil: Concert rock pentru pisicile abandonate

Trei formații de muzică rock și o solistă independentă vor susține un concert cu scop caritabil la începutul lunii noiembrie. Fondurile strânse din biletul de intrare se vor redirecționa către Asociația Animal Life. Astfel, pisicile abandonate vor putea fi castrate și, totodată, li se vor putea acorda îngrijiri medicale.

Concertul caritabil va avea loc sâmbătă, 11 noiembrie, la Imperium, iar biletele de acces costă 15 lei. Acestea vor putea fi achiziționate la intrare, cu câteva minute înainte de începerea evenimentului programat la ora 20:00.

„Concertul este al doilea acest gen. Fondurile sunt destinate departamentului de pisici din cadrul Animal Life. Astfel, banii vor fi folosiți pentru castrări, operații și alte îngrijiri medicale”, Andreea Rosetti, reprezentant Animal Life.

Pe scena vor urca „Ela Brai” (Эля Брай), „Wildchild Band”, „Changeover ”și „Fără Filtru”.

Formația „ChangeOver” a luat naștere la Sibiu, în 2012, sub formă de trio, din care făceau parte Ovidiu, Nicolas și Comy. Thibaut și Andy s-au alăturat formației la începutul anului 2015 (anul în care trupa și-a început cariera live), Denise urmând să intre în formație în noiembrie 2016. Formația abordează cover-uri, axându-se pe reggae, blues, jazz, rock, din 2016 lucrând și la compoziții proprii, având deja primele două melodii originale.

Trupa „WildChild” a luat naștere în anul 2014 la inițiativa unor tineri liceeni din Sibiu. Finalista în anul 2015 la finala națională GBOB, WildChild abordează un stil muzical original (mai exact Stoner-Blues-Metal) pe care îl promovează doar prin piese proprii. În vara anului 2017 apare primul album discografic „Gates of Expression" care cuprinde opt piese interesante și noi.

„Fără Filtru" a luat naștere în vara anului 2017 la inițiativa lui Dragoș Diaconu, actualul baterist al formației. Chiar dacă până în momentul de față formația a concertat în trei locații din țară, experiența membrilor a făcut ca în momentul de față formația să dețină un număr de cinci piese proprii. Trupa „Fără Filtru” abordează stilul Heavy Metal însă în concertele live apar atât piesele proprii cât si cover-uri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

mai civilizati

Acum 4 ani

Felicitari pentru initiativa!
Raspunde

...

Acum 4 ani

asta e! cand nu te mai baga nimeni in seama, canti pentru pisici
Raspunde

Cocardiel-luptător din Marginime

Acum 4 ani

Completare: nu doar abandonate, seduse si-abia apoi abandonate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus