Luni,
06.02.2023
Parțial Noros
Acum
-8°C

Doi vâlceni și doi sibieni, suspectați de consum de droguri

Doi vâlceni și doi sibieni, suspectați de consum de droguri

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 33 de ani, au fost aduși de polițiști la spital pentru recoltarea analizelor. Din primele informații ar rezulta că aceștia au consumat droguri, posibil canabis. Doi dintre tineri sunt din județul Vâlcea, iar ceilalți doi din județul Sibiu. 

„Este vorba despre patru bărbați de 23, 26 (2) și 33 ani, doi din județul Sibiu și doi din județul Vâlcea, aduși de Poliție în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină pentru consum de droguri (substanță necunoscută – posibil canabis). Pacienților li s-au recoltat probele respective și au plecat cu recomandări medicale”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Decebal Todăriță.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului, de la începutul anului, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au ajuns 37 de pacienți pe motiv de consum de droguri și 21 pe motiv de consum substanțe etnobotanice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Chivuta din Teleorman

Acum 5 ani

Asa, si, care e stirea ?
Raspunde

sfera academica

Acum 5 ani

doi copii numarau o bilã si al treile le tinea socoteala
Raspunde

Hara

Acum 5 ani

Stirea este ca toti PATRU sint olteni.
Raspunde

Mda

Acum 5 ani

Cred ca esti chior. Sa îți pui ochelari.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus