Luni,
28.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

S-a remediat defecțiunea. Serviciul de permise și înmatriculări funcționează normal

S-a remediat defecțiunea. Serviciul de permise și înmatriculări funcționează normal

Activitatea cu publicul la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu a fost reluată în această dimineață, anunță reprezentanții instituției.

În cursul zilei de astăzi vor fi soluționate toate cererile depuse de cetățenii care au fost programați ieri, 26 octombrie. “Rugăm cetățenii care au avut programare pentru data de ieri să se prezinte astăzi, la ghișeele Serviciului, pentru a obține toate detaliile . Ne cerem scuze, din nou, pentru disconfortul creat din cauza defecțiunii tehnice de la serverul central al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor”, precizează inspectorul principal de poliție Victor Ivașcu, șeful Serviciului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus