Joi,
01.12.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
3°C

Ambulanța, chemată la aeroport. I s-a făcut rău unei pasagere WizzAir

Ambulanța, chemată la aeroport. I s-a făcut rău unei pasagere WizzAir

Seviciul de ambulanță Sibiu a primit, în urmă cu aproximativ o oră, un apel prin care se anunța o urgență la aeroport. După ce au ajuns la fața locului, s-a constat că unei femei, de 49 de ani, ce venea de la Dortmund la Sibiu i s-a făcut rău în avion. Deși, inițiat, s-a crezut că este vorba despre un atac de panică, medicii de pe ambulanță au constatat că stările de amețeală sunt pe baza unui sindrom vertiginos.

„Deși solicitarea a venit pe motiv de atac de panică, în urma EKG-ului s-a constatat că nu este vorba despre acesta, ci despre un sindrom vertiginos. Am preluat femeia, în vârstă de 49 de ani și am dus-o la Urgențe pentru investigații”, spune Liliana Blaga, coordonatoarea Asociației Ambulanța Sibiu. Femeia este româncă, dar e posibil să aibă dublă cetățenie, mai spune Liliana Blaga.

„Femeia acuză amețeli și stări de greață și i s-au preluat probe pentru analize. Momentan este conștientă, stabilă și cooperantă”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Decebal Todăriță.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, nu cumva fomeii i se făcuse rau din cauza "aerelor" slobozite in cabina de pretinșii businessmeni ce călătoresc cu "distinsul" operator?...
Raspunde

honda

Acum 5 ani

O fi avut prea mult de plata la bagaj suplimentar
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus