Marţi,
11.05.2021
Cer Senin
Acum
23°C

Cine cântă în deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Mare

Cine cântă în deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Mare

Organizatorii Târgului de Crăciun din Piața Mare a anunțat oficial invitații care vor concerta la inaugurare, vineri, de la ora 17:00.

”Inaugurarea festivă a Târgului de Crăciun din Sibiu 2017 va fi una cu lumina și muzică - așa cum ne-am obișnuit an de an. Anul acesta, vor urca pe scenă celebrul naist Radu Nechifor, împreună cu formația sa, iar Ozana Barabancea va fi invitatul special. Împreună vor parcurge un repertoriu vast, cu tema de Sărbători, care va crea o atmosfera caldă și plăcută.

Așa cum în anul 2007, primul an în care Sibiul a găzduit Târgul de Crăciun, acesta a fost inaugurat de maestrul Gheorghe Zamfir, așa dorim să punem bazele unei tradiții de inaugurare a acestui eveniment tradițional cu un concert de nai”, au anunțat organizatorii.
Conform tradiției, vineri va fi aprins și iluminatul festiv din Piața Mare.

radu nechifor

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Ozeneul de la Balaceanca

Acum 3 ani

Cu aceasta balena esuata a show-biz-ului romanesc, nulitate promovata pentru machiajul grotesc si pentru vulgaritatea care face antiteza cu acul chinuit al cantarului, deschiderea Targului de Craciun, va fi un fiasco.
Raspunde

S

Acum 3 ani

Numai vb prostii daca va place sa stati in casa este problema dv . Nu sa va lua-ti X sau Y . Va fi foarte frumos , daca doriti sa stati inchisi in casa este problema voastra . Nu va mai lua-ti de cintareti .Mai ales ca doamna Ozana arata foarte bine mai ales ca a slabit foarte mult . Sau sunt niste invidioase pe aici .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus