Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Dragnea după ce a fost pus sub urmărire penală de DNA: Resping categoric acuzaţiile. Miza este preluarea PSD

Dragnea după ce a fost pus sub urmărire penală de DNA: Resping categoric acuzaţiile. Miza este preluarea PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că respinge categoric toate acuzaţiile aduse de DNA, după ce procurorii i-au adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru cinci capete de acuzare în legătură cu un dosar ce vizează Tel Drum.

"Trebuie să recunosc că este o poveste lungă. Resping categoric acuzaţiile. Ce spun de ani de zile că nu am legături cu acea societate, menţin. Să vedem pe ce se bazează aceste afirmaţii. O parte din cele relatate astăzi au fost cercetate odată, nu cred, dar poate nu ştiu, dacă în 2001 a cercetat OLAF. Eu am înţeles că în 2001 am făcut eu cu mine un grup infracţional", a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

"Să văd ce grup am constituit acum 16 ani.(...) Ieri pe Gabi Petrea l-am susţinut să fie preşedinte TSD...alt grup infracţional", a precizat Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că întocmirea de dosare împotriva unor lideri social-democraţi reprezintă ”un atac violent” a cărui miză este ”preluarea” partidului, el referindu-se la declaraţiile lui Daniel Dragomir potrivit cărora se pregătesc dosare penale împotriva unor fruntaşi PSD

Liderul social-democraţilor şi-a exprimat speranţa ca acest plan să nu fie dus până la capăt. ”Sper să nu, sper să se oprească”, a spus Dragnea, adăugând că şi în cazul noului său dosar este vorba de ”o miză politică”.

Preşedintele PSD a spus că aşteaptă să ajungă în faţa judecătorului pentru a vedea ce probe vor prezenta procurorii. ”Ştiu că avem telejustiţie, ştiu că oamenii sunt condamnaţi înainte de a ajunge în faţa procurorului, dar trebuie să avem şi probe”, a conchis Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a mai declarat că a fost sunat de Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, care i-a cerut să rămână, iar mesaje similare a primit şi de la primari şi parlamentari.

"Am avut o discuţie cu domnul Tăriceanu. M-a sunat după ce am ajuns la Camera Deputaţilor şi mi-a cerut să rămân în continuare pe poziţie şi să ne continuăm coaliţia", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă în momentul de faţă coaliţia de guvernare este afectată din cauza problemelor sale penale, Dragnea a precizat: " cred ca nu e afectată. Sunt afectat eu. E un risc asumat în 2015, când am acceptat să candidez pentru funcţia de preşedinte PSD. Sunt dispus să-l duc până la capăt".

Preşedintele PSD a precizat că a primit mesaje de susţinere atât din partea colegilor de partid, cât şi a parlamentarilor. "Mi-au zis să mergem înainte să punem în practică programul de guvernare",a spus Dragnea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Silvian Somfalean

Acum 6 ani

Luptati, dle Dragnea, pentru PSD si pentru romanii adevarati! Nu cedati, sunteti singurul care ne poate salva de la cotropirea sorosista!!!
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea Stromfalene, sa lupte, nu zice nimeni sa stea, da' sa mai si hodineasca, nu crezi?....
Raspunde

kokos

Acum 6 ani

La multi ani don Corleone , cu executare!
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre, numai nu mai respinje-le ca pe muierile ale parasate, sa cumva sa deie in depresie!...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Varan

Acum 6 ani

Sa plece mutilationalele! Huuooo Olaf! Cinei Olaf asta?
Raspunde

Alibaba si cei 40 de hoti

Acum 6 ani

Este oficiul de lupta antifrauda pentru fonduri europene....
Raspunde

Cititescu

Acum 6 ani

Daca PSD inseamna doar fruntasii lui imbogatiti prin frauda, atunci "preluarea partidului" trebuie sa o faca fiscul iar pe fruntasi sa-i preia justitia. Asa e normal. Anormal este sa fim condusi de indivizi cu probleme de moralitate, de cinste, de competenta!
Raspunde

România la 11 luni de psd

Acum 6 ani

Cauze - Președintele camerei deputaților - infractor - Președintele senatului - infractor - Miniștrii ca Olguta - infractori - Parlamentari scăpați la vot - Infractori Efecte - cei mai înfocați susținători psd sunt fie f.bogați, fie foarte săraci - euro aproape de 4,7 - robor în creștere accelerata - toate preturile de la comustibil și utilități la alimente în creștere accelerata - programul psd - o mare gogonata. Fie nu s-a făcut nimic di ce s-a spus,fie nu cu procentul care s-a spus și putinul adăugat a fost de mult mâncat de inflație Etc,etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus