Joi,
01.12.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
3°C

„Personalități de referință ale Sibiului” se lansează în cadrul unei gale oficiale

„Personalități de referință ale Sibiului” se lansează în cadrul unei gale oficiale

Cartea „Personalități de referință ale Sibiului” se lansează vineri, 24 noiembrie, la Teatrul Gong, în cadrul unui eveniment care reunește oameni reprezentativi ai orașului. Personalitățile de elită din Sibiu povestesc într-o culegere de interviuri despre cariere, principii morale,  modele și începuturi dificile, lăsând, intenționat, să se vadă și latura umană a lor, vorbind despre familie, despre timpul liber, despre idealuri și bucurii.

Vor fi prezente personalități din cultură, administrație, politică, antreprenori, oameni din media, dar și din justiție, sport, învățământ sau din domeniul medical.

„Sibienii, asemenea unor pioni pe o tablă de șah se află într-o perfectă armonie, având mentalități, scopuri și idealuri comune. Așezați unul lângă celălalt, pionii din această carte, formează un cordon puternic de apărare, de sprijin și de propulsare. Prin abordarea lor constructivă și unitară au făcut din orașul nostru unul dinamic, modern, democrat, deschis noului. Pionii sunt sufletul jocului, iar acești pioni, ale căror interviuri și povești de viață le puteți citi în carte, au demonstrat că sunt un etalon al armoniei într-un context multicultural, multietnic și multi religios”, precizează Ioana Bărbulescu, editorul cărții.

Proiectul s-a desfășurat sub egida Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, care s-a alăturat, ca un garant al calității, sprijinind întreg procesul editorial. „Dinamica de dezvoltare a unui oraș poate fi măsurată în multe variabile, însă cea mai bună unitate de cuantificare este calitatea oamenilor care formează o comunitate”, menționează Teodor Boantă, coautor, reprezentant ULBS.

În cadrul galei oficiale, care va începe la ora 18:00, fiecare personalitate va primi un exemplar din carte. Lansarea va fi presărată de momente artistice, începând cu recitalul Cvartetului Intermezzo și continuând, cu o pauză antrenantă, oferită de Clubul de dans, Forever Dance și încheind cu un scurt concert de colinde, interpretat de Corul Facultății de Teologie ”Andrei Șaguna”, toate prezentate de actrița Gabriela Neagu.

Evenimentul va fi urmat de un dineu în foaierul Teatrului Gong, pregătit cu multă imaginație și bun gust de specialiștii Restaurantului Joben, asortat cu vinuri spumante și liniștite oferite de ”Wine not?” de la crama Recaș și cu o cafea expresso de la ”Atelierul de cafea” prin partenerul local Museum Cafe. Pe tot parcursul dineului, formația Harmony și interpretul de muzică populară Cătălin Pilea vor întreține atmosfera.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Petru

Acum 5 ani

Un kkat-pishat pentru impostori! Te costa, prin contract, 700 lei +TVA ca sa apari in brosura aia. Putinii oameni de valoare dovedita prin REALIZARI CLARE, CUANTIFICABILE, AU REFUZAT sa plateasca! Asa ca au ramas politrucii, masonii, cei cu fonctzii la stat si fara stiinta de carte in cap... altfel spus, PULIME!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, va rog eu, nu care cumva sa-l omiteti pe pochiu' lui Necula, c-apoi sa tune dreaqu-n capu' vost'!...
Raspunde

gh

Acum 5 ani

Ce-s 700 lei +TVA la parintzelu...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Asociatia Oltenilor din Sibiu

Acum 5 ani

Personalitati sibiene...familia Cioaba!
Raspunde

Cl. anul politic

Acum 5 ani

Cioabă a venit din Tg. Cărbunești, jud. Gorj. Prietenii știu de ce.
Raspunde

rosu

Acum 5 ani

Zice ca si oameni din Media sunt prezentati. Daca publica ceva si din viata lui Ionut, cel mai bun sofer din Valcea, platesc io contributia. Macar ma mai veselesc si io.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus