Duminică,
24.10.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Video. Fiul lui Liviu Guță a luat locul I la vioară, la un concurs desfășurat la Filarmonica Sibiu

Video. Fiul lui Liviu Guță a luat locul I la vioară, la un concurs desfășurat la Filarmonica Sibiu

Fiul lui Liviu Guță  a câștigat Locul I, la categoria vioară, în cadrul Concursului international de interpretare ”Erich Berghel-Dorothy Kitchen”, desfășurat la începutul acestei luni, la Filarmonica de Stat din  Sibiu.

Marius, fiul solistului de muzică de petrecere, este pregătit de Magda Ursu, profesoară la Liceului de Muzică Dinu Lipatti, unde micuțul instrumentist este în clasa a IV-a.

”Iubește să cânte la vioară muzică clasică și îl încurajez cât pot. Căci pasiunea sa mă bucură și pe mine”, spune Liviu Guță pentru Libertatea.

Concursului se află la cea de-a doua ediție și este  dedicat unor figuri importante ale muzicii românești și internaționale: dirijorul Erich Bergel și profesoara și violonista Dorothy Kitchen. În competiție s-au înscris 170 de elevi și studenți din România, Rep. Moldova și SUA. Evenimentul este organizat de Fundația Culturală Remember Enescu, în parteneriat cu Filarmonica din Sibiu, scrie Romania-muzical.

Comentarii

2 comentarii

Ionut Vl

Acum 3 ani

A mostenit talentul tata-lui sau felicitarii!!..
Raspunde

Asociatia Oltenilor din Sibiu

Acum 3 ani

Sibiu, capitala culturala mondiala! Locul de lansare pentru toti manelistii!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus