Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Vrei să fii actriță? Înscrie-te la casting, la Teatrul Gong

Vrei să fii actriță? Înscrie-te la casting, la Teatrul Gong

Dacă ai între 25 și 32 de ani și visul tău e să devii actor, acum e șansa ta. Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” organizează luni, 20 noiembrie, de la ora 11:30 un casting pentru rolul principal (Wanda) din spectacolul „O sută de rochii”.

Acest apel pentru selecție se adresează actrițelor cu vârsta cuprinsă între 25 și 32 de ani, absolvente de studii de lungă durată, cu posibilitatea de angajare într-o instituție publică de spectacole. Repetițiile pentru acest spectacol vor începe pe data de 23 noiembrie și pot fi prelungite până la finalul lunii ianuarie 2018.

Proba pentru acest rol constă într-un interviu cu regizorul artistic al spectacolului. Candidatele pentru rol vor fi rugate să prezinte acapella un cântec la alegere.

„Înscrierile la audiție se fac exclusiv prin e-mail la adresa proiecte@teatrulgong.ro.Vă rugăm ca mesajul de înscriere să fie însoțit de un CV actualizat și 2 fotografii reprezentative. Fiecare candidatură va fi confirmată printr-un apel telefonic”, transmit reprezentanții Teatrului Gong.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1623

Comentarii

1 comentarii

Catalina Vermescu

Acum 5 ani

Sibiencele nu vor sa fie artiste, ele viseaza sa ajunga stewardese sau animatoare prin cluburile de manele de care e plin Sibiul, pe o saorma medie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus