Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Patru bărbați, prinși la braconaj

Patru bărbați, prinși la braconaj

În data de 19 noiembrie, în jurul orei 13,00, în afara localității Ighișu Vechi, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Sibiu au depistat patru bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 60 de ani, însoțiți de un copil în vârstă de 13 ani, domiciliați în Agnita și Bârghiș, care participau la o partidă de vânătoare fără respectarea dispozițiilor legale.

"Pe numele celor patru adulți au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic constând în participarea la vânătoare fără respectarea condițiilor înscrise în autorizație, conform art. 42, alin 1, litera b din Legea 407/2006R", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Au fost confiscate trei arme de vânătoare, 40 de cartușe, muniție aferentă, și două rațe vânate, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a fost constatată fapta.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus