Marţi,
26.10.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

Hoții din Tineretului și Arhitecților, trădați de... porumbeii de rasă

Hoții din Tineretului și Arhitecților, trădați de... porumbeii de rasă

Hoții care spărgeau locuințe în cartierele rezidențiale au fost trădați, neașteptat, de niște păsări. Polițiștii au dat de urma lor datorită unor porumbei de rasă.

Hoții, arată surse apropiate anchetei, furau absolut orice li se părea valoros într-o locuință. În una dintre curți, aceștia au găsit cotețe cu porumbei de rasă, așa că au încărcat păsările în mașină, sperând să obțină un câștig frumușel. Proprietarul porumbeilor a reclamat furtul la poliție.

Peste doar câteva zile, unul dintre membrii bandei de hoți a mers în târgul Obor, ca să vândă porumbeii furați. Acolo a dat, însă, de polițiști, care se așteptau ca cineva să apară aici cu păsările furate. Anchetatorii au mers pe urma celor care vindeau păsările, iar la perchezițiile domiciliare, au găsit zeci de bunuri reclamate ca fiind furate din locuințele sibienilor din cartierele Tineretului, Veteranilor, Arhitecților, dar și din Lunca Rășinariului, Șura Mare și Ocna Sibiului. Printre bunuri se numără scule utilizate în construcții, covoare, mese, aspiratoare, mașini de spălat, butelii, grupuri electrogen, securi, pneuri și televizoare.

Banda de hoți își avea „sediul” în Ocna Sibiului. La începutul lunii noiembrie, la audieri au fost aduși cinci membri ai bandei. Unul dintre ei a fost pus sub control judiciar, iar doi, considerați “capii” grupării, au fost arestați preventiv. Un al patrulea membru al grupării a acceptat să colaboreze cu organele de anchetă.

În arest preventiv au fost plasați Bogdan Cornea și Ioan Ciprian Surchea. Acesta din urmă este recidivist – mai are o condamnare penală din anul 2012, când încă era minor. Atunci, împreună cu alți doi prieteni, au tăbărât pe un al patrulea tânăr și l-au bătut crunt. A fost condamnat pentru vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Comentarii

19 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Asociatia Oltenilor din Sibiu

Acum 3 ani

Acesti localnici sibieni au furat bunurile noastre din casele pe care am dat zeci si sute de mii de euro! Multumim politiei pentru promptitudine!
Raspunde

NZ

Acum 3 ani

Dacă aveți sute de mii de euro de ce nu stați în Oltenia voastră de c.ăcat ? Ați compromis orașul ăsta pentru o sută de ani!
Raspunde

Odin

Acum 3 ani

Bravo Poliției pentru reușită! Și să înțeleg că, în ordinea importanței, pesede și "dezvoltatorii imobiliari" au avut concurență?
Raspunde

Bianca Ostroveni

Acum 3 ani

In sfarsit hotii care ne-au golit casele cumparate pe bani grei au fost capturati! Multumim oamenilor legii!
Raspunde

vardistul

Acum 3 ani

Ce hoti prosti!
Raspunde

Neuronul plus

Acum 3 ani

Stimate domnule ziarist anonim, vezi ca exista o carte foarte interesanta intitulata Codul Penal, csrisa in doua parti. Ei bine, in partea I , daca ai abilitatile necesare, o sa gasesti un pasaj in care scrie ca pedepsele pentru faptele comise in minoritate nu atrag starea de recidiva. Ti-am zis doar asa, din amuzament...
Raspunde

...

Acum 3 ani

cred ca ionul vl nu va mai posta un timp...
Raspunde

vali

Acum 3 ani

E la scoala......
Raspunde

Alina

Acum 3 ani

D6a este bine ca au fost prinsi dar ar fi bine ca oamenii sa isi recupereze si paguba iar ei sa fie pedepsiti nu lăsați în libertate. Si da se pare ca Oltenii cumpără case in Sibiu pentru ca merg la munca iar ardelenii merg la furat, din păcate se aude tot mai des despre dragii nostri ardelenii cărora nu le place munca doar furatul. Eu sunt sibianca si nu înteleg dece unii oameni ii urăsc pe alti oameni dor ca vin dintr-o alta zona a țării. O seară bună si daca se poate fără hoți!
Raspunde

florin

Acum 3 ani

Bravo Politiei Sibiu pentru prinderea hotilor. Sper sa si plateasca hotii pentru tot ce au facut.
Raspunde

arhitectul turmentat

Acum 3 ani

Deci daca nu erau porumbei nu-i prindea nici o data
Raspunde

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, feriți-va, sigur erau "porumbitele" din Obor!....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

costica

Acum 3 ani

Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de gmail: pacurarucostica1963@gmail com
Raspunde

Romanul

Acum 3 ani

Aportul vostru de Capital si bunastare ? ce balsfemie... de unde capital? de pe acoperisurile de tabla?clanul Oltenii bisnitari/camatari si sefi ai politiei in anii '90 au dominat Sibiul in sensul rau... sa va spun bancul cu ratza si oltenii! ratz-ai draku de olteni...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus