Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un șofer de 30 de ani a fugit de poliție până a intrat cu mașina în gard

Un șofer de 30 de ani a fugit de poliție până a intrat cu mașina în gard

Urmărire ca-n filme luni, 22 noiembrie, în jurul orei 23,20, când un șofer nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, în localitatea Roșia. Polițiștii au urmărit mașina șapte kilometri, până în Cașolț, unde, din cauza vitezei, șoferul a intrat cu mașina într-un gard.  Împreună cu alți doi tineri aflați în autoturism , au fugit apoi de la locul accidentului, fiind identificați ulterior de polițiști. 

"În data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 23,20, pe raza localității Roșia, un șofer nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor și și-a continuat deplasarea urmărit de echipajul de poliție până pe strada Principală din localitatea Cașolț unde, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil," se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Imediat după producerea evenimentului, persoana aflată la volan și cei doi pasageri care îl însoțeau au fugit.

accident masina urmarita politie (2)

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat în vârstă de 30 de ani, care nu posedă permis de conducere, pasageri fiind doi tineri de 17 ani, toți domiciliați în localitatea Alțâna.

De asemenea, s-a constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată din data de 19 noiembrie. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Pe numele celui aflat la volan a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Ridichie Iglesias

Acum 6 ani

Urmărire ca-n filme luni, 22 noiembrie, în jurul orei 23,20, ........................................................................... “În data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 23,20,
Raspunde

!

Acum 6 ani

lau gonit exact 2 zile calare pe un melc ............:-)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus