Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Compania care învârte lumea cu rulmenții produși la Sibiu face angajări

Compania care învârte lumea cu rulmenții produși la Sibiu face angajări

Uzina NTN-SNR Rulmenţi Sibiu, parte din Grupul NTN SNR - situat pe al treilea loc mondial în topul producătorilor de rulmenţi, cu una din cele mai largi oferte de produse de înaltă calitate, face angajări în această perioadă.

Rulmenții produși la Sibiu ajung să fie folosiți în sectorul automotive, în aeronautică şi industrie de companii celebre în toată lumea. Renault-Nissan, VW, Volvo, Fiat, Suzuki, Honda sunt doar câteva exemple mai cunoscute în țara noastră, lista fiind mult mai lungă.

”La noi, performanţă, proximitate, spirit de echipă, respect, profesionalism nu sunt doar simple declaraţii de intenţie, ci valorile care ne animă şi ne ghidează permanent activitatea”, spun reprezentanții companiei.
NTN-SNR Rulmenţi Sibiu vrea să angajeze în această perioadă inginer de proces.

Cei interesați de job trebuie să garanteze obţinerea de produse la calitatea cerută de client, prin respectare proceselor de producţie şi supravegherea continuă a costurilor prin reducerea consumurilor inutile. Viitorul candidat mai trebuie să cunoască procesul tehnologic, să elaboreze metode de lucru și gestioneaze utilaje.

Conform anunțului postat pe platforma de angajări a Turnul Sfatului, candidatul ideal ”cunoaşte în profunzime utilajele şi procesul tehnologic, oferă formare,consultanţă şi asistenţă tehnică; Elaborează analize de funcţionare, stabileşte diagnostice şi găseşte soluţii tehnice de îmbunătăţire a performanţei utilajelor”.

Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: recrutare@ntn-snr.ro sau pot afla mai multe informații la numerele de telefon: 0269.203.514; 0374.390.355.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Csobanel Sighianu

Acum 4 ani

Bre, numai nu mai uitați: frantujii, numai cand n-au ce face cu banii, v-i dau vouă!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus