Duminică,
28.02.2021
Innorat
Acum
-1°C

Scutul pădurii. 5.000 de lei amendă pentru 3,6 m3 de lemn ilegal

Scutul pădurii. 5.000 de lei amendă pentru 3,6 m3 de lemn ilegal

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Colun, a fost prins la volanul unui ansamblu auto format din tractor și remorcă în timp ce transporta cantitatea de 3,6 m3 lemn de foc fără a putea justifica proveniența legală a acestuia.

În data de 22 noiembrie polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii tăierilor ilegale de arbori pe raza localității Porumbacu de Jos, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.lemne scut padure transport ilegal politie (2) În jurul orei 14,00, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în loc. Colun, aflat la volanul unui ansamblu auto format din tractor și remorcă cu care transporta cantitatea de 3,6 m3 lemn de foc fără a putea justifica proveniența legală a acestuia. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei pentru transport de material lemnos fără documente de proveniență, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Avrig.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus