Duminică,
24.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Cisnădie: de 1 decembrie se deschide patinoarul, pe 5 decembrie pornește iluminatul festiv (P)

Cisnădie: de 1 decembrie se deschide patinoarul, pe 5 decembrie pornește iluminatul festiv (P)

Loredana este cea care va concerta marți, 5 decembrie, începând cu ora 18:00 în centrul Cisnădiei, la evenimentul organizat de Primărie cu prilejul aprinderii iluminatului festiv. Una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului promite un spectacol deosebit în orașul cunoscut în întreaga țară pentru recordul celui mai înalt brad de Crăciun.

După ce, în decembrie 2015, Smiley făcea spectacol în Piața Revoluției din Cisnădie, după ce Tudor Chirilă (Vama) și Adrian Despot (Vița de Vie) au fost invitați să cânte la Zilele Orașului în această vară, o altă vedetă a show-ului ”Vocea României”, Loredana, va susține un spectacol în orașul de la poalele Măgurii. Festivitățile dedicate inaugurării iluminatului de sărbătoare vor debuta la ora 16:00 a zilei de marți, 5 decembrie, cu un spectacol pentru copii, organizatorii pregătind mai multe surprize pentru cei prezenți. ”Ne place sau nu, timpul trece cu repeziciune și ne apropiem, din nou, de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, Cisnădia va îmbrăca haine de sărbătoare, oferind locuitorilor un sentiment cald, de bine. Standardul amenajărilor din oraș a crescut mult, după cum observă, deopotrivă, locuitorii și oaspeții noștri, așa că, de la un an la altul încercăm să oferim mai mult, atât în ceea ce privește aspectul orașului, cât și spectacolele organizate în această perioadă”, arată primarul orașului, Gheorghe Huja.

Pornirea iluminatului festiv va fi precedată de deschiderea patinoarului din oraș, programată pe 1 decembrie. „E o zi de sărbătoare, cu atât mai mult cu cât celebrăm Ziua Națională, context în care lansez un îndemn la unitate, la toleranță și la întoarcerea către valorile naționale și tradiționale autentice. Peste câteva zile, în 5 decembrie, va fi din nou sărbătoare la Cisnădie. O dată cu aprinderea iluminatului festiv ne vom bucura de spectacole de bună calitate, iar cei mici vor primi, ca de obicei, daruri. În fiecare an am simțit o atmosferă prietenoasă în aceste momente, am văzut oameni bucuroși, zâmbitori, oameni pentru care merită să faci toate eforturile. Mulțumirea comunității este singura răsplată pe care un aparat administrativ o poate primi. Dar aprecierile nu s-au mărginit doar la membrii comunității, ci mai mulți dintre oaspeții noștri lăudând felul în care arată orașul. Aceste constatări venite din exterior nu fac altceva decât să confirme eforturile noastre și să ne facă să fim mândri că locuim într-o astfel de localitate. Vă invit pe toți în cele două zile la manifestările organizate de Primărie, pentru a ne bucura împreună de acea atmosfera unică, de sărbătoare, pe care o întâlnești doar la Cisnădie. Să ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă frumos această perioadă și să privim unii către ceilalți cu seninătate”, mai îndeamnă primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus