Marţi,
30.11.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Criteriul de înălțime a fost eliminat, pentru cei interesați de o carieră în M.A.I.

Criteriul de înălțime a fost eliminat, pentru cei interesați de o carieră în M.A.I.

Pentru cei interesați de o carieră în M.A.I., criteriul de înălțime a fost eliminat, iar data limită până la care pot fi depuse dosarele de înscriere la sesiunea de admitere în școlile postliceale ale M.A.I. din ianuarie 2018, este de 5 decembrie 2017.

"La nivelul Ministerului Afacerilor Interne a fost emis Ordinul nr. 144 din 21.11.2017 care modifică prevederile Ordinului M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne și prevederile Ordinului M.A.I. nr. 154/2004 privind activitățile de educație fizică și sport în Ministerul Afacerilor Interne. Cu alte cuvinte, pentru cei interesați de o carieră în M.A.I., criteriul de înălțime a fost eliminat", se arată într-un comunicat de presă al IPJ sibiu

Reprezentanții instituției reamintesc condiţiile legale şi criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor:

să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România; să cunoască limba română scris şi vorbit; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihic; să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concursul de admitere; să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat; să aibă un comportament corespunzător principiilor şi cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate; să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni; să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani; nu au desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege; să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinută de vară;

să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00, cu excepţia candidaţilor care au absolvit instituţii de învăţământ de nivel liceal în state membre ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului; să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ.

Nu se acordă derogări de la condiţiile de înscriere.

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, din mun. Sibiu, str. Revoluţiei nr. 4 - 6, în zilele de marţi şi joi, între orele 10,00 - 15,00, de unde se pot primi informaţii privind documentele de înscriere, respectiv pentru întocmirea dosarelor de candidat, tematica şi bibliografia de concurs. Relaţii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane, telefon 0269-20.83.11 şi pe site-ul http://sb.politiaromana.ro .

Comentarii

6 comentarii

Kant

Acum 4 ani

Informația cu privire la eliminarea criteriului înălțimii nu e corect. Pe site-ul oficial al anunțului exista: https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-invatamant/anunt-recrutare-candidati-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-postliceal-ale-m-a-i-sesiunea-ianuarie-2018
Raspunde

(-)

Acum 4 ani

Excelent! Asa nu vor muri de foame
Raspunde

petru ciani

Acum 4 ani

Eu a-m 1.51 centimetrii unde sa ma duc sa ma anscriu
Raspunde

Lucian

Acum 4 ani

Ai deja patru greșeli de ortografie, Petru.... stai unde esti, că stai bine!
Raspunde

pensionar MAI

Acum 4 ani

Azi -maine nu mai conteaza daca ai scoala elementara... la cum se comporta unii politisti, cred ca la acest criteriu se mai inchide ochii cateodata..
Raspunde

adi

Acum 4 ani

Macar daca ar compensa cu inteligenta.... Slabe sperante!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus