Joi,
01.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Sibienii, invitați la fapte bune: beau un fresh și ajută copiii cu malformații cardiace

Sibienii, invitați la fapte bune: beau un fresh și ajută copiii cu malformații cardiace

Un antreprenor îndeamnă sibienii să i se alăture în campania #GivingTuesday pentru a-i ajuta pe copiii cu malformații cardiace. Astfel, marți, 28 noiembrie, cei care vor trece pragul juice-barului SIBIO din Piața Mică vor putea comanda un fresh special, în valoare de 15 lei, iar banii vor merge către Fundația Polisano.

Adrian Oprea, proprietarul SIBIO, s-a gândit să celebreze Ziua Recunoștinței mâine. Însă, nu a vrut să o facă singur, ci împreună cu toți sibienii. Cu această ocazie, va pregăti un fresh special, din avocado, mere și spanac, în valoare de 15 lei. Contravaloarea acestei băuturi va merge direct în contul Fundației Polisano pentru proiectul „Împreună pentru viață”, proiect care constă în realizarea de operaţii gratuite pentru copii care suferă de malformaţii cardiace de către echipe de specialişti în chirurgie infantilă englezi şi suedezi.

„#GivingTuesday este o sărbătoare. A generozităţii. A comunităţii care se strânge împreună în jurul proiectelor care contează şi care fac această comunitate să crească, să evolueze. Şi noi la Sibio am ales să sărbătorim împreună cu lumea întreagă şi să ne implicăm mai puternic în viaţa comunităţii din care facem parte. #GivingTuesday la Sibio va fi o ocazie pentru toţi cei care vor să facă o faptă bună, să o facă simplu, natural, bucurându-se de un super-suc pe care l-am creat în cinstea acestei zile şi care îi poartă numele. Compus din mere, spanac şi avocado - ingrediente donate cu generozitate de partenerul nostru pentru acest proiect - Carrefour, acest super suc verde va fi disponibil doar în această zi şi va costa 15 lei, urmând ca încasările rezultate în urma vânzării acestui produs să fie donate 100% Fundaţiei Polisano pentru proiectul lor <<Împreună pentru viaţă>> - proiect care constă în realizarea de operaţii gratuite pentru copii care suferă de malformaţii cardiace de către echipe de specialişti în chirurgie infantilă englezi şi suedezi. În plus, prin generozitatea fotografului Rareş Helici, vom pune la dispoziţia celor care comanda super-sucul #GivingTuesday o cabină foto unde doritorii vor putea face poze care să ducă vestea mai departe celor din jur, sau pur şi simplu dacă vor dori o amintire constantă a faptului că un gest frumos poate să fie simplu. Şi delicios”, spune Adrian Oprea.

Foto: Rareș Helici

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Vecina

Acum 5 ani

Bravo
Raspunde

vasile

Acum 5 ani

Io - din cate stiu nu prea e bine sa amesteci fructele cu legumele. Io - zic ca e si asta o forma de reclamaaa :-) Asa ca dati navala la carcalete ... cu speranta ca nu va doare foalele.
Raspunde

care, cum?

Acum 5 ani

Pai da, ca si minciuna e vorba
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus