Miercuri,
12.08.2020
Partial Noros
Acum
16°C

Arena Platoș deschide noul sezon de schi. Vezi programul instalațiilor de transport și prețuri

29 Noiembrie 2017 11:58

Arena Platoș deschide noul sezon de schi. Vezi programul instalațiilor de transport și prețuri

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș Păltiniș deschide oficial un nou sezon în 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României.

Ca în fiecare an, sezonul se deschide cu Get United Party la care sunt așteptați toți prietenii Arena Platoș Păltiniș, la un vin fiert sau o bere rece dar și la un concurs de schi și snowboard jibbing.

Invitați speciali din întreaga țară vin în weekendul marii Uniri la Păltiniș pentru a sărbători deschiderea unui nou sezon. Tot vineri se va deschide și prima pârtie, pârtia Arena.

„Am început promițător noul sezon. Mulțumită temperaturilor scăzute am reușit să producem suficient de multă zăpadă cât să putem deschide pârtia Arena mai repede decât pronosticam, în condiții excelente pentru schi. Sperăm ca temperaturile să rămână sub zero grade ca să putem produce suficientă zăpadă pentru a deschide în cel mai scurt timp posibil și celelalte pârtii”, spune Ioana Dragomir, managerul Arena Platoș Păltiniș. Get United Party va începe la lăsarea serii, în apreschiul complexului. La pupitru vor mixa pe rând DJ STF și DJ Funky Drop.
Exceptând ziua deschiderii, până în 24 decembrie, instalațiile de transport pe cablu vor funcționa între orele 10 și 21.30 sâmbăta și 10 – 17 duminica.

Ca noutăți pentru sezonul ce se va deschide la finalul acestei săptămâni, centrul de închirieri a fost dotat cu echipamente noi, pentru toate vârstele, în special pentru cei mici. De asemenea, școala de schi e pregătită cu oferte accesibile pentru toți cei ce doresc să învețe să schieze. În perioada de extrasezon, complexul de schi și snowboard oferă un pachet de 350 de lei ce include 18 ore de curs în școala de schi, dotată cu cea mai lungă bandă rulantă din țară.

Detalii complete despre prețuri și tarife găsiți aici.

Get United

Banda rulantă face lecțiile de schi mult mai simple, fiind extrem de ușor de utilizat chiar și de către copii. De asemenea, pentru cei care doresc să învețe de la cei mai buni, Andy Fazekas și Agatha Șuteu, ambii multiplii campioni de schi și snowboard oferă lecții private doritorilor. Rezervările pentru cursurile de schi se pot face pe site-ul www.arenaplatos.ro.

Sezonul 2017-2018 se anunță a fi cel mai spectaculos de până acum în ceea ce privește evenimentele sportive. Pe lângă competițiile tradiționale, Slide and Freeze, Miss Bikini, Family Race și multe altele, anul acesta va avea loc în premieră un concurs de enduro motor-bike pe zăpadă. Motocicliștii se vor putea înscrie în trei categorii, cu cauciucuri hand-made, cauciucuri cu țepi și cauciucuri de enduro/motocross.

Evenimentul va avea loc în 28 decembrie. De asemenea, concursul de schi-anduranță ce a avut prima ediție anul trecut a devenit anul acesta și mai interesant pentru că toți concurenții vor trebui să schieze în continuu timp de 12 ore, față de 6 anul trecut, în ture neîntrerupte pe pârtiile complexului.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Magda

Acum 2 ani

Este jenant sa numesti "derdelusul" de la Arena Platos "Partie de Ski". Singura partie cat de cat acceptabila, e in statiune, administrata (daca se poate spune asa) de familia Bota. Si aia e departe de-a fi OK; macar e mai lunga, are totusi vre-o 800-900 metri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus