Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
5°C

Muzeul Brukenthal, singurul din țară care va oferi vizitatorilor ceva dulce

Muzeul Brukenthal, singurul din țară care va oferi vizitatorilor ceva dulce

Muzeul Național Brukenthal este singura instituție muzeală din țară care va oferi vizitatorilor ceva dulce. Începând cu 1 decembrie și pentru cel puțin un an, fiecare persoană care va vizita Palatul Brukenthal, la ieșire, se va putea servi cu un biscuite.

În cadrul unui eveniment organizat, astăzi, la Muzeul Brukenthal s-a anunțat semnarea unui contract cu două firme astfel încât fiecare vizitator al muzeului să primească ceva dulce.

Sigurul din țară și din „lumea întreagă”

Conform reprezentanților muzeului, Brukenthal este singura instituție muzeală din țară care va îndulci vizitatorii. „O investiție în cultură este o investiție în timp și în istorie. De data aceasta, Amylon și Boromir vin în întâmpinarea noastră și s-a semnat un contract pentru această cauză de a ne da un alt gust al culturii sau de a ne incita pentru un nou gust al culturii. Este, din România, cu siguranță, dar poate chiar și din întreaga lume singura instituție muzeală care realizează acest contract. Astfel, fiecare vizitator se va servi cu ceva dulce. Este, să spunem așa, și o acțiune de promovare a produselor locale și a produselor din Sibiu. Muzeul Național Brukenthal are o recunoaștere mondială, dar cred că trebuie să facem și noi ceva, atât oameni simpli, cât și instituții diferite să ajutăm la promovarea produselor românești”, spune șeful de secție marketing al Muzeului Național Brukenthal.

Directorii generali ai celor două firme sunt bucuroși că vizitatorii muzeului vor putea gusta din produsele lor și speră la un parteneriat cât ma lung.

„Ne bucurăm de acest parteneriat, nu avem nicio conotație comercială, toți vizitatorii care vor umple sălile Muzeului Brukenthal vor beneficia de acest dulce”, arată directorul general Amylon, Tudor Constantin.

„Ne bucurăm că suntem împreună. Sperăm ca parteneriatul să meargă cât mai mult”, spune directorul general Boromir, Mircea Ureche.

Brukenthal Muzeu

„Sperăm să ne apropiem altfel de comunitate”

Sabin Luca, managerul Muzeului Național Brukenthal, crede că prin acest proiect comunitatea să se apropie altfel de muzeu. „Sperăm să reușim să facem tot ce ne-am propus pentru ca muzeu să fie muzeu cu adevărat, dar ca să nu plictisim până peste 2-3 ani când vom termina aceste lucrări, sperăm să ne apropiem altfel de comunitate”, spune Sabin Luca, directorul general al Muzeului Național Brukenthal.

Și Marcel Luca, vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu, prezent la eveniment și-a arătat bucuria de a fi părtaș la un asemenea proiect. „Consiliul Județean este permanent interesat de a fi alături de cei care fac lucruri interesante, care inovează în orice domeniu, iar dvs, aici la Muzeul Brukenthal faceți clar parte din această categorie. Ne surprindeți cu lucruri frumoase și formule prin care aduceți aproape cultura cu gastronomia”, spune el.

Comentarii

4 comentarii

unu

Acum 4 ani

Inteleg ca Sibiul va fi angrenat in povestea asta cu Gastronomia. Dar de ce trebuie sa facem iarasi festivism ? (cu toate institutiile de cultura ??? )
Raspunde

Mihai

Acum 4 ani

:)) Dau un biscuite si e unicat mondial :))) Ce laudarosenie ieftina...
Raspunde

biciclist

Acum 4 ani

singurul din galaxie ma. Oricum, recomand sa mergeti: pt tablouri nu pt eugenie.
Raspunde

asd

Acum 3 ani

Primul la dulce, primul la plagiat ! Şi aia din CJS sunt "surprinsi', mai bine zis părtaşi! Curând Muzeul va mai fi doar marketing...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus