Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
10°C

NTT DATA Romania s-a mutat în noul sediu. Amenajări de 100 de mii de euro

NTT DATA Romania s-a mutat în noul sediu. Amenajări de 100 de mii de euro

Noua clădire de la intersecția Bulevardului Mihai Viteazu cu Calea Dumbrăvii va fi noul sediu al companiei  NTT DATA Romania.  Spațiul care va fi ocupa de compania cu sediul central în Japonia are o suprafață de 1300 de mp, repartizată pe 3 etaje. Investiția NTT DATA în amenajarea spațiului este de peste 100.000 euro. Amenajările interioare la standardele companiei au durat aproximativ 2 luni, locația fiind pregătită pentru 128 de spații individuale de lucru, zonă de relaxare și săli pentru întâlniri. “Investiția la Sibiu în spații de birouri suplimentare confirmă tendința permanentă de creștere a filialei din ultimii ani și ne va permite o creștere și în următorii 2 ani. Sibiul are avantajul de a fi în zona centrală a României, accesibil datorită aeroportului și autostrăzii. Însă cel mai mare avantaj îl reprezintă forța de muncă bine pregătită, cu o mentalitate și o responsabilitate profesională apropiate de așteptările clienților noștri din vestul Europei. Diversitatea proiectelor în care activăm ne permite implicarea resurselor cu un înalt nivel de calificare în proiecte provocatoare, dar și dezvoltarea juniorilor. Paleta noastră de servicii și modelul de business s-au extins în ultimii ani, de la clasicele proiecte de dezvoltare în regim nearshore la proiecte în zona Embedded sau Application Management Services, atât pentru piața internațională cât și pentru piața națională. Pentru 2018 preconizăm o creștere a numărului de angajați de la 200 la 250”, susține Cantemir Mihu, Site Manager Sibiu.

NTT DATA_inaugurare3

Filiala Sibiu, înființată în 2006, reprezintă cea mai mare sucursală a companiei cu un număr de 200 de colegi care își desfășoară activitatea în cele 3 sedii – Str. Hipodromului nr. 27, Str. Oituz nr. 22 și 35D (suprafață totală de 3000 mp). În acest moment membrii echipei NTT DATA Romania din Sibiu sunt implicați în proiecte IT complexe de dezvoltare software, testare și suport.

NTT DATA este un furnizor mondial de servicii IT de top şi un partener în inovaţie. Sediul central al NTT DATA se află în Tokyo şi are operaţiuni de afaceri în peste 50 de ţări. NTT DATA pune accent pe angajamentul pe termen lung în relaţie cu clienţii săi şi oferă servicii profesionale, ce variază de la consultanţă şi dezvoltare de sisteme, la outsourcing.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Alex

Acum 4 ani

Frumos, locuri de parcare estimate ca pentru spatii de locuit, ca in AC initiala, aleea Buia largita si cu circulatie in dublu sens, ca in PUZ, nu?
Raspunde

yoy

Acum 4 ani

mai vede cineva cinematograful Arta?
Raspunde

Sibian

Acum 4 ani

Da, cei care aterizează la sibiu cu avionul daca au norocul sa nu fie ceata
Raspunde

care, cum?

Acum 4 ani

Cam cat amenajarea unei bolde de pa M. Viteaza
Raspunde

...

Acum 4 ani

Abia astept sa se umple cladirea de angajati, sa vad ce se intampla in zona cu locurile de parcare, traficul si trotuarele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus