Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Restricții în trafic cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Restricții în trafic cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Circulația pe bd. Corneliu Coposu și str. Berăriei va fi restricționată în cursul zilei de 1 decembrie 2017, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Națională a României.

Restricțiile în circulație au fost aprobate de Comisia de circulație din cadrul Primăriei Sibiu și vizează zona bulevardului Corneliu Coposu și traseul urmat în cadrul evenimentului ”retragerea cu torțe”. ”Pentru evenimentul «Itinerariul retragerii cu torțe» se vor institui restricții temporare în trafic pe traseul bulevardul Victoriei - Piața Unirii – Strada Someșului – strada Școala de Înot – strada Nicolae Olahus – bulevardul Mihai Viteazu – strada Nicolae Iorga – bulevardul Vasile Milea – strada Revoluției, pentru a permite trecerea coloanei militare în intervalul orar 16:15 – 18:00“, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

Cele mai ample restricții vor fi în zona bulevardului Corneliu Coposu, care va fi închis circulației între orele 07:00 și 14:00. De asemenea, parcarea teatrului va fi închisă în același interval, în care și traseele Tursib vor fi deviate.

Restricții în zona bulevardului Corneliu Coposu Sursa: comunicat Primăria Sibiu

- între orele 7 – 14 pe strada Berăriei - între orele 7 – 12 pe Bulevardul Corneliu Coposu, între sensul giratoriu din Piața Unirii și cel de la intersecția cu strada Constituției. Se va asigura totuși accesul pe o singură bandă dinspre strada Constituției spre strada Pompeiu Onofrei - între orele 12 – 14 pe bulevardul Corneliu Coposu, doar pe tronsonul dintre Piața Unirii și strada Independenței.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus