Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Gabriela Firea mută Târgul de Crăciun după ce protestatarii au demontat schelele

Gabriela Firea mută Târgul de Crăciun după ce protestatarii au demontat schelele

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anunțat astăzi într-un comunicat de presă că a luat decizia de a muta Festivalul de colinde și Târgul de Crăciun într-o altă locație și susține că spațiul public este al tuturor, "nu poate fi "rezervat" unui grup constituit ad-hoc sau, dimpotrivă, bine organizat". O parte dintre protestatarii aflați în Piața Victoriei au intrat în conflict cu angajații Primăriei Capitalei care amenajează târgul de sărbători, au împins gardurile de protecție și au încercat să intre pe partea carosabilă. În final, aceștia au reușit să demonteze schelele pregătite pentru scena Târgului de Crăciun.  "Am constatat cu amărăciune faptul că un eveniment aprobat conform legii de către Primăria Capitalei este în imposibilitatea de a se desfășura, din cauza unor protestatari agresivi verbal și fizic, care au pătruns ilegal în perimetrul delimitat și rezervat pentru organizarea Festivalului de colinde. Constat că, de astăzi, putem marca începutul unei perioade în care Constituția României și legile țării sunt călcate în picioare fără ca instituțiile centrale ale statului să reacționeze. Asta înseamnă începutul anarhiei”, a afirmat primarul, conform Agerpres.

Gabriela Firea a spus că există o legislație clară cu privire la adunările publice, iar "respectarea acestei legislații este obligatorie" atât pentru cetățeni, cât și pentru instituțiile care au atribuții în menținerea sau restabilirea ordinii publice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Jean paleta

Acum 6 ani

duamna firea suge un ceai cu pandelie in fata semineului: - Auzi yubi, cum scapam naibii de astia de protesteaza la guvern? - Simplu bombonico. Fa si tu un targ de craciun, ce naiba, te-au votat petardele alea de pensionari primar! In traducere, azi s-a dat Christmas spirit cu bastoanele de jandarmi si duamna pandelie a luat o moooooitza mica
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

///

Acum 6 ani

Ce imaginatie! De ce nu te apuci de scris? Ar produce numai bestseliers-uri!
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

manifestare anarhica si neofascista reteta cunoscuta sustinuta de antiromani.............................
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

idgaf

Acum 6 ani

eu zic ca de acum in colo sa nu le mai faca targuri...nici unul, sa fie libere toate pietele ca sa poata iesi cat mai multi in frig...da-le dreq de decoratiuni...prea multi bani. Nu mai pueti nici decoratiuni, nici beculete prin bucuresti...ca sunt scumpe. eventual vineti-le pe alea care le aveti in targ sa mai bagati bani la buget. Dar de ce sa ne oprim doar la bucuresti? restul tarii de ce sa sarbatoaresca? hai sa anulam sarbatorile cu totul...si asa asa avem musulmani in tara...sa aiba si aia o bucurie.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Teo

Acum 6 ani

Se pare ca firea s-a pierdut cu firea.Toate cheltuielile pentru mutarea targului ,sa le suporte primarita firea ca o ajuta si pandele sa plateasca.
Raspunde

Luca

Acum 6 ani

Festival de colinde in mijlocul intersecției ??? PSD ul ne crede prosti ???
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

Oare acei revolutionari aveau aprobare sa demonstreze in Piata Victoriei pe toata durata sarbatorilor? Cine le=a dat-o? ? Erau in legalitatte? Pt. ca distrugerea schelelor si lovirea angajatilor e infractiune...
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

...ce minte de gaina bolnava instaleaza un targ in cea mai aglomerata intersectie din Buc. doar de dragul sa opresti un protest!
Raspunde

ger

Acum 6 ani

...cei din PSD sunt tovarási si tovaráse - NU DOMNI / DOAMNE !
Raspunde

PSD=Grup Infractional Organizat

Acum 6 ani

Anarhie este cand un grup de infractori ajung la conducerea tarii prin alegeri libere si singura lor preocupare sunt bineanteles infractorii..NU birocratia,nu spitalele,nu educatia,nu autostrazile,nu cercetare...infractorii de toate categoriile si justitia ,in sensul distrugerii ei au devenit prioritati zero
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus