Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

S-a deschis ”Orășelul Fermecat”

S-a deschis ”Orășelul Fermecat”

Cu un brad nou-nouț, căsuțe cu de toate și o atmosferă de sărbătoare Orășelul Fermecat s-a deschis pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona ”telefoanelor”.  Acest spaţiu este amenajat temporar întocmai ca un mini-orăşel, aici fiind amplasate căsuţe realizate în cel mai mic detaliu pentru a replica clădirile Sibiene. Aceste căsuţe, alături de celelalte decoraţii, te transferă într-un spaţiu de basm, specific sărbătorilor.

Pentru a îmbogăţi mai mult spaţiul, fântâna arteziană de aici a fost transformată într-un brad de Crăciun de către un arhitect clujean, câştigător al concursului de idei organizat în perioada 01-19 Noiembrie 2017. Acesta a transformat fântâna arteziană din mijlocul Orăşelului Fermecat într-un bard "altfel".

Mini-căsuţele, replică în miniatură a clădirilor din Sibiu, adăpostesc pe întreaga perioadă a lunii Decembrie un mic târg cu diverse produse care mai de care mai atractive: jucării din lemn pentru copii, produse specifice iernii, globuri şi decoraţiuni de Crăciun, vafe, mâncare şi vin fiert.

În cadrul Orăşelului Fermecat vor fi organizate, în fiecare sâmbătă, spectacole: concerte de colinde, teatru și pantomimă pentru copii și bineînțeles, nu va lipsi un altfel de Moș Crăciun încoţit de Crăciuniţă.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Pentru o tara ca afara

Acum 4 ani

La ce ati mai deschis şi copia asta când ai originalul la 100 de metrii? Unele chiar se fac ca să se afle alții în treabă.
Raspunde

Cornel

Acum 4 ani

Fiind in vizita in orasul dumneavoastra,in drum spre celebrul Targ de Craciun,am vizitat si acest Orasel Fermecat,sincer mi-a placut mult. Casutele sunt asezate cu bun gust,si sincer,mi se par mai frumoase decat cele din Targul de Craciun. De asemenea,am putut sa fac o mare surpriza copiilor mei,lasandu-i sa se plimbe cu cei 2 ponei aflati in acest orasel. Felicitari organizatorilor!
Raspunde

Zero

Acum 4 ani

Acesta a transformat fântâna arteziană din mijlocul Orăşelului Fermecat într-un bard “altfel”. BARD altfel ?!?
Raspunde

calin Blaga

Acum 4 ani

ala de vinde porumb are o casuta replica a Primariei vechi sau noi? :D
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus