Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Hornbach anunță schimbări în amenajarea magazinelor și face angajări la Sibiu

Hornbach anunță schimbări în amenajarea magazinelor și face angajări la Sibiu

Compania Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, reamenajează departamentele destinate corpurilor de iluminat și pune la dispoziția clienților o gamă de peste 2.000 de produse din acest segment.

În primăvara acestui an, Hornbach a demarat reamenajarea departamentului destinat corpurilor de iluminat, iar în prezent toate produsele care fac parte dintr-o anumită familie se pot găsi pe același expozor, în funcție de stil. Primul magazin reamenajat a fost cel din Berceni în București, urmând ca în lunile decembrie și februarie să fie amenajate magazinele rămase.

Conform reprezentanților companiei, dintre cele 2.000 de corpuri de iluminat ce pot fi găsite în magazine, jumătate se află permanent pe stoc, iar cealaltă jumătate este disponibilă la comandă (cu termen de livrare între 5 și 10 zile lucrătoare). Magazinele Hornbach reunesc o varietate de produse de iluminat, atât pentru interior, precum aplice, lustre, spoturi sau veioze, cât și pentru exterior, de la reflectoare cu halogen, până la felinare sau lămpi stradale.

„Ca de fiecare dată, urmărim să oferim clienților produse adecvate pentru buna desfășurare a  activităților de zi cu zi. În acest sens, punem la dispoziția celor care ne trec pragul o gamă largă de corpuri de iluminat, potrivită celor mai variate nevoi. Vom continua să diversificăm acest segment de produse astfel încât clienții să găsească în magazinele noastre ceea ce au nevoie”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.
În paralel, compania a anunțat că face angajări la Sibiu și caută să-și mărească echipa cu lucrători comerciali și casieri.

Conform anunțului de angajare postat pe platforma de locuri de muncă a Turnul Sfatului, persoanele interesate de posturile de lucrător comercial trebuie să știe că Hornbach oferă: formare profesională în cadrul companiei, oportunități reale de promovare în cadrul companiei, salariu atractiv și un sistem de premiere în funcție de implicare și performanțe individuale, posibilitatea de a lucra alături de o echipă dinamică și motivată și un loc de muncă sigur într-un ambient modern.

De partea cealaltă, cine este interesat de postul de casier trebuie să fie serios, să aibă studii medii, competenţe profesionale și cunoştinţe operare PC (Ms Office).

CV-urile se pot depune direct pe platforma de locuri de muncă a Turnul Sfatului sau se pot trimite la adresa de e-mail: hr_ro@hornbach.com.

HORNBACH este o companie multinaţională, de familie, care a înregistrat în exercițiul financiar  2016/2017 (data bilanțului: 28 februarie) o creștere a cifrei de afaceri (net) de 4,9%, la 3,9 miliarde de euro.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

iulia

Acum 4 ani

Nu mai aruncați cu ciolan si fasole in rumani!
Raspunde

client tepuit.

Acum 4 ani

sa schimbe ceva la relatia cu clientii, ca asa comportament nu am vazut nici in piata, in fine pana cumperi sunt amabili, apoi cand le ceri garantia promisa incep sa te ameninte cu avocati
Raspunde

Marius

Acum 4 ani

Sa te frec lisan....huuuuuu nemernicule
Raspunde

Un angajat

Acum 4 ani

Ce te roade bai d. Msrius....?
Raspunde

Isarescu

Acum 4 ani

"Sa-si mareasca echipa" cea mai buna gluma ! Au lipsa personal la greu. Cu politica care o au fata de angajati nu reusesc sa-si intregeasca echipa niciodata.
Raspunde

ion

Acum 4 ani

deloc multumiti de magazin .nu recomand cumpararea produselor prin comada .timpul lung de asteptare , plata in avans fara a verifica produsul ,o politica pt amarati de romani .o conducere mult sub nivelul celor de la dedeman.
Raspunde

Ambiental

Acum 4 ani

Echipa ambient saluta si multumeste hornbachului ca i-a scapat de lisan! 'Un_angajat', cre' ca un singur angajat i-ar lua apararea, iar modul tau frustrat si gresit in care ai scris te tradeaza :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus