Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Peste 60 de angajatori caută mai bine de 1200 de oameni în Sibiu

Peste 60 de angajatori caută mai bine de 1200 de oameni în Sibiu

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că la nivelul judeţului sunt disponibile 1.272 locuri de muncă vacante oferite de 62 angajatori.

”Din totalul locurilor de muncă oferite 125 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume: agent vânzări, asistent manager, contabil, funcţionar administrativ,inginer chimist, inginer mecanic,inginer textile, pielărie, medic stomatolog, muzeograf, programator, revizor contabil, şef coloană auto,etc., în timp ce 1.147 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii”, explică reprezentanții AJOFM.
Locurile de muncă vacante înregistrate în evidenţa A.J.O.F.M Sibiu pot fi vizualizate atât pe site-ul www.sibiu.anofm.ro cât şi pe pagina de facebook a instituţiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Gh,

Acum 6 ani

Am experinta de peste 30 ani ca revizor gestiune, in acest moment sunt pensionar. Doresc sa lucrez tot in acest domeniu. Rog serozitate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus