Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Plasa de lumini de la patinoarul din Mediaș, prea grea pentru stâlpii de susținere

Plasa de lumini de la patinoarul din Mediaș, prea grea pentru stâlpii de susținere

Plasa de lumini amplasată deasupra patinoarului din Mediaș nu a putut fi ridicată aseară pentru deschiderea oficială a Târgului de Crăciun, din cauza stâlpilor de susținere prea mici pentru a susține greutatea.

Patinoarul din centrul orașului Mediaș a fost deschis publicului marți seara odată cu Târgul de Crăciun, iar planul era ca o plasă de lumini asemănătoare cu cea de la Sibiu să fie amplasată chiar deasupra acestuia. Din păcate însă, reprezentanții primăriei au descoperit chiar înainte de deschidere că plasa este prea grea pentru stâlpii de susținere, așa că au ales să o înlăture pentru moment.

„La ora la care trebuia să se deschidă patinoarul, plasa trebuia să fie sus, dar nu au reușit să o ridice din cauza stâlpilor, care sunt dimensionați necorespunzător. Tocmai de aceea, au lăsat plasa pe patinoar, iar apoi au strâns-o. Nu au mai ridicat-o nici după deschidere pentru că stâlpii montați acolo nu pot să suporte greutatea plasei de lumini. Așteptăm un punct de vedere de la societatea cu care lucrăm în sensul acesta”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Daniela Pușcaș, director tehnic în cadrul Primăriei Mediaș.

La 15 minute de la înlăturarea plasei de pe patinoar, în jurul orei 18:00, patinoarul a fost deschis oficial publicului, fără evenimente neplăcute.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

un sas

Acum 5 ani

Eu ce v-am spus ...Ati ales un Gheorge Gheorge aveti ...Ce firma de c....at a contractat primaria .Iar d..na PUSCAS de ce este pe acea functie..sa verifice si s-a previna .Nu s-a dea declaratii fara sens...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus