Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
5°C

Un nou centru comercial în Sibiu. 80% grad de ocupare

Un nou centru comercial în Sibiu. 80% grad de ocupare

Clădirea fostului Trident Shopping Center, centrul comercial situat în Sibiu, pe strada Alba Iulia, are o nouă utilitate – va deveni în scurt timp Imperial Industrial Park, un spațiu care găzduiește deja șase firme.

Sameday Courier, Mission and Relief Logistics, Hometex, Raben, Casa Rusu și Beroba sunt firmele care își deschid în curând porțile clienților în această clădire, la momentul actual fiind ocupată în proporție de 80%. Alte două spații, unul de 1.200 mp și altul de 1.600 mp, mai sunt disponibile pentru închiriere. Casa Rusu va avea un showroom pe o suprafață de peste 2000 mp, iar data deschiderii va fi anunțată în curând.

De la preluarea clădirii de către cei de la Zacaria, în 2016, interiorul a fost reamenajat și gândit pentru activități comerciale, logistică și depozitare. Spațiul dispune și de o zonă de 2.300 mp de birouri pe două niveluri, care pot fi compartimentate și amenajate conform cerințelor clienților.

„Imperial Industrial Park este un proiect special pentru Zacaria și un reper în Zona Industrială de Vest, locația fiind excelentă atât pentru activități comerciale, cât și pentru activități de logistică. Din acest motiv a fost contractată în proporție de 80% într-un timp foarte scurt, iar fiecare spațiu a fost configurat după nevoile clientului, în funcție de destinația finală”, a declarat pentru Turnul Sfatului Emilia Țepeș, director marketing și vânzări Zacaria.

Spațiile actuale dispun de: sapă elicopterizată, instalații de încălzire, instalații sanitare, grupuri sanitare, instalație electrică și iluminat, sprinklere și hidranți.

zacaria centru comercial

Fostul centru comercial Trident a fost vândut grupului de investiții imobiliare Zacaria din Sibiu pentru 5.511.750 de euro, în toamna anului 2016.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

wtc

Acum 6 ani

"Spațiile actuale dispun de: sapă elicopterizată, instalații de încălzire, instalații sanitare, grupuri sanitare, instalație electrică și iluminat" credeam ca au buda in curte si lampa pe gaz m-am linistit acum
Raspunde

pentru doamna Balau

Acum 6 ani

Vopsit ii gardu' ca dupa e leopardu' ...suflu la TS dar aceasi scoala veche...centrul comercial de 6 firme din care 2 de curierat...articol scris jenant. Care trebuia sa aiba marcaj (P) S-a scris mult despre calitatea articolelor si despre faptul ca titlul este folosit ca si o capcana pentru cititori. Asta e, si in presa ca si in politica nu avem alternativa
Raspunde

Dracu

Acum 6 ani

Mare prost Mateescu ala. Voi ce mai stiti de el? In afara ca e in top 3 tepari sibieni...
Raspunde

Woow

Acum 6 ani

De acord cu tot ce ai spus, cu o mică excepție - e oltean 150% :) Tipic oltenesc, s-a crezut mare șmecher, și când te crezi mai deștept decât toți, rămâi cu tenesii cu care ai venit in Ardeal....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

La Kilogram

Acum 6 ani

Zacaria este o firma care, in mare parte, albeste niste bani din afara. Multe constructii sunt fara autorizatii sau la limita penalului; totusi, amenzile primite sunt pur simbolice fata de valoarea eludata.
Raspunde

Khostel

Acum 6 ani

Ne dai si noua cateva exemple? Tot ce au facut e calumea. Sau ai firma de constructii si faci asarde si triplexuri pe CaCalea Cisnadiei?
Raspunde

cititescu

Acum 6 ani

Presupun ca nici autoarea articolului nu stie cu ce se ocupa cele sase firme mentionate, ca daca stia scria din moment ce le-a mentionat. Asa putem presupune ca sau autoarea e diletanta, sau ca divulgarea activitatii unei firme e considerata reclama mascata si se pedepseste.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus