Joi,
02.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

Mihai Șora: "Mulțumesc, Sibiu! La București suntem mai singuratici…"

Mihai Șora:

Filosoful și eseistul Mihai Șora, în vârstă de 101 ani,  a publicat pe pagina sa de facebook o postare în care mulțumește sibienilor pentru protestul "Vă vedem din Sibiu". Acesta a postat și un video, în ajunul votului asupra ultimelor două legi din pachetul legilor Justiției.

Ieri o ordonanță, azi un amendament, mâine o lege în toată regula.

Dragi prieteni, dacă-i lăsați să fure, vor fura: TOT, bucată cu bucată, până la ultima fărâmă de libertate și democrație. Iar, atunci când copiii și nepoții vă vor întreba „Unde erai în zilele acelea?“, să le răspundeți cinstit: „Eram acasă, la căldură!“

PS: Mulțumesc, Sibiu! La București suntem mai singuratici…

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Zero

Acum 5 ani

Nu erau acasa la caldura, ci la votat PSD :)) Ca psd a promis cresteri salariale, pensii, bunastare & alte cele. Lumea inca nu a invatat ce inseamna psd din pacate ! Si nici de data asta nu se vor convinge. Poate mai au unii nevoie de inca 4 ani ca sa se convinga :)
Raspunde

Zero

Acum 5 ani

49 ani ca sa se convinga :) *
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus